Ο Βράνιες επιβεβαίωσε τη σχέση του με γυναίκα πρώην συμπαίκτη του και εκείνη τον εκδικήθηκε

Μεγάλο σκάνδαλο με φόντο το ποδόσφαιρο έχει ξεσπάσει στη Σερβία, με την αποκάλυψη της σχέσης που διατηρούσε ο Όγκνιεν Βράνιες με την Γελένα Καρλέουσα, γυναίκα του πρώην συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, Ντούσκο Τόσιτς.

Αρχικά, η Σέρβα τραγουδίστρια διέψευσε τη φημολογία για παράνομο δεσμό τους, όμως ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ επιβεβαίωσε εμμέσως ότι οι δύο τους διατηρούσαν σχέση. Κάτι που πυροδότησε ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της.

Αρχικά, ο Βόσνιος αστέρας «ανέβασε» μια ανάρτηση στο Instagram (την οποία στη συνέχεια «κατέβασε), με την οποία ανέφερε: «Αγαπητοί εκπρόσωποι των media. Αφήστε με να αναφέρω κάποια πράγματα για το ότι φέρεται να δέχθηκα απειλές τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της κυρίας Καρλέουσα. Αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια:

Η Γελένα κι εγώ γνωριστήκαμε στο Instagram δύο χρόνια πριν και έκτοτε άρχισαν όλα. Γι’ αυτό το διάστημα βιώσαμε όλες τις εμπειρίες από ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη αλλά και στο σπίτι της ακόμα. Ειπώθηκαν και έγιναν κάποια πράγματα όχι τόσο ωραία. Η Γελένα είναι μία ισχυρή γυναίκα με ουσία.

Τώρα όμως η Γελένα προσεύχεται και κλαίει και μέσα από τους φίλους της τα αρνείται όλα. Είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας αυτό. Προσωπικά δεν είμαι κακός άνθρωπος ή ψυχοπαθής όπως θέλουν να με παρουσιάζουν και είμαι έτοιμος να το αποδείξω. Για ότι λένε έχω αποδείξεις. Δεν οδήγησα κανέναν πουθενά ούτε εκβίασα καταστάσεις.

Ό,τι έγινε, έγινε με αμοιβαία κατανόηση και επιθυμία. Ας αναζητήσουν λοιπόν ένοχους αλλού. Λυπάμαι για την οικογένειά μου που το πέρασε όλο αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να πω την αλήθεια. Έχω αποδείξεις για όλα».

Η οργισμένη αντίδραση της Καρλέουσα

Η απάντηση της Καρλέουσα ήταν κόλαφος. Με συνεχείς αναρτήσεις στο Facebook, εκτός του ότι παραδέχεται τη σχέση που είχε με τον Βράνιες, εκθέτει τον στόπερ της Άντερλεχτ, δίνοντας στη δημοσιότητα κάποια από τα μηνύματα που της έστειλε, αλλά και γuμνή φωτογραφία, που φέρεται να ανήκει στον Βόσνιο ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά, η Σέρβα τραγουδίστρια αναφέρει: «Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ…

Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γuμνό κ… μου πάνω σου.

Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου και το παιδί σου! Αλλά, όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα.

Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις, επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο να μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου π…, που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις.

Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ… που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι!

Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γ… γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γ…».

Μάλιστα, η Γελένα ανέβασε και μια άλλη φωτογραφία, στην οποία ο Βράνιες εμφανίζεται δακρυσμένος. «Έτσι κλαίει το μ… και παρακαλάει να είμαι μαζί του», ήταν η λεζάντα της εικόνας.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: