Ο βουλευτής που προσχωρεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες προσχωρεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Β” Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

«Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι ένας μαχητικός βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης. Θέλω να σας πω ότι μέχρι τώρα, μέχρι την Κυριακή, δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

Στη συμπολίτευση, η οποία θέλει να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών, και στην αντιπολίτευση, η οποία, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να έρθει να καταθέσουμε από κοινού μία πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο «Μακεδονία» και ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση για να υπογράψει ο ίδιος τη συμφωνία των Πρεσπών κάπως διαφορετική.

Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Τον καλωσορίζω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Καλώς ήρθες. Καλή δύναμη», δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Από την πλευρά του, ο κ. Φωκάς δήλωσε: «Την Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε σε όλους τους βουλευτές για ένα πατριωτικό κάλεσμα. Απηύθυνε ένα πατριωτικό κάλεσμα για να σταματήσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία των Πρεσπών δεν διορθώνεται, καταργείται. Θα δώσουμε μάχη με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ από εδώ και πέρα. Καλή επιτυχία στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Φωκάς είχε αποστείλει επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο της Βουλής, στην οποία περιέγραφε ως λόγους για την απόφασή του, την έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης και την έλλειψη θάρρους για την αντιμετώπιση των παθογενειών.

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: