O Vassilis Zoulias δημιουργεί την πρώτη prêt-à-porter συλλογή και είμαστε πανέτοιμες να φέρουμε τον ρομαντισμό στις εμφανίσεις μας

Δες ακόμη:

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό ν” αλλαξοπιστήσω. Και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που παρακολουθώ fashion show του , νιώθω ότι το στιλ μου είναι έτοιμο να δεχθεί αυτού του είδους την κομψότητα. Τώρα μάλιστα που ο Έλληνας σχεδιαστής παρουσιάζει την πρώτη του prêt-à-porter (ή αλλιώς ready-to-wear) συλλογή, τα πράγματα για εμένα -και για όλες μας-, γίνονται λίγο πιο εύκολα.

Τι περιλαμβάνει η συλλογή

Αυτός ο ρομαντισμός, η γοητεία και κομψότητα που έχουν ανάγκη οι καθημερινές μας εμφανίσεις πρόκειται να «ζωντανέψουν»  μέσα από τη συλλογή του σχεδιαστή. Αυτά είναι και τα «υλικά», εξάλλου με τα οποία δημιουργήθηκε η συλλογή prêt-à-porter Maison Zoulias Verouska AW19-20. Στη νέα κολεξιόν πρόκειται να βρούμε ready-to-wear δημιουργίες σε προσιτές τιμές που μας υπόσχονται ένα κομψό φθινόπωρο.

Τι θα δούμε στη συλλογή

Η κολεξιόν χωρίζεται σε τρεις ενότητες και προσφέρει δημιουργίες για όλες τις περιστάσεις:

Daywear

 

H γοητεία και η θηλυκότητα «παρούσες» και σε ώρες γραφείου με ευφάνταστα σακάκια, παντελόνια και ημίπαλτα, αλλά και ταγέρ, φορέματα, φούστες και ζιπ κιλότ. 

Cocktail hour

 

Το signature ρούχο του οίκου αλλά και αυτής της συλλογής είναι τα cocktail dresses και έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που φέρνουν τα κομψά ’50s στο σήμερα και που κάνουν το brand τόσο δημοφιλές: τονισμένη μέση, sexy chic ανοίγματα στις πλάτες αλλά και πλούσια φούστα στο μήκος του γόνατου. Ιδανικοί «συνοδοί» τους; Tα κομψά μαντό και οι οικολογικές γούνες.

Weekend looks

 

Αν περνάς τα Σ/Κ σου στην εξοχή τότε, το Maison Zoulias είναι εκεί για εσένα. Παντελόνες και tailored παντελόνια, παλτό και deux pieces στους basic τόνους του καμιλό, του off-white, του γκρι και του μαύρου, αλλά και μοτίβα όπως το καρό. 

Η σειρά Maison Zoulias Verouska AW 19-20 διατίθεται ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Ιαπωνία, Ιταλία και Ντόχα).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: