Ο τρόπος να ξαναγίνει το ψωμί σαν να το πήρες τώρα από τον φούρνο

Υπάρχει μια συσκευή στην που κάνει μαγικά, κι όμως σπανίως της το αναγνωρίζουμε.

Για τον φούρνο μικροκυμάτων ο λόγος, ο οποίος έχει τον τρόπο του με πάρα πολλά πράγματα της καθημερινότητάς μας.

Και ένα από αυτά είναι το μπαγιάτικο ψωμί.

Όπως μας λέει η food blogger Emily Price, αν το ψωμί έχει ξεμείνει κάνα-δυο μέρες και παραέγινε σκληρό για να φαγωθεί, δεν χρειάζεται να το πετάξεις.

Το τυλίγεις σε ένα νοτισμένο και το βάζεις για 20 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων.

Η υγρασία του χαρτιού θα απορροφηθεί από το ψωμί και θα αποκτήσει ξανά ζωή…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: