Ο Tommy Hilfiger συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Gigi Hadid ως παγκόσμια πρέσβειρα του brand

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE:PVH], ανακοινώνει ότι το supermodel Gigi Hadid θα συνεχίσει ως global brand ambassador για τη γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger συμπεριλαμβανομένων ειδών ένδυσης, υπόδησης, ρολογιών και αξεσουάρ. Η συνεργασία της Gigi Hadid με το brand αντανακλά τη σταθερή στρατηγική και δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει τις γυναικείες δραστηριότητές της παγκοσμίως. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των TommyXGigi συλλογών για το Φθινόπωρο 2016 και την Άνοιξη 2017, η Gigi Hadid θα συνεχίσει να συν-σχεδιάζει τις TommyXGigi συλλογές σε συνεργασία με τον Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger για δύο ακόμα σεζόν.

«Η Gigi είναι δύναμη στη βιομηχανία της μόδας και το απόλυτο Tommy Girl», δηλώνει ο Tommy Hilfiger. «Η θετική και προσγειωμένη ενέργειά της καθώς και το cool και ανάλαφρο στυλ της συνεχίζουν να σαγηνεύουν το κοινό της σε όλο τον κόσμο. Αγαπώ να σχεδιάζω μαζί της τις TommyXGigi συλλογές και ανυπομονώ να συνεχίσω τη συνεργασία μαζί της για μία ακόμα χρονιά.

Η τελευταία TommyXGigi συλλογή για την Άνοιξη 2017, παρουσιάστηκε στο TOMMYNOW runway show στις 8 Φεβρουαρίου στην Venice Beach στο Λος Άντζελες. Εμπνευσμένη από τη μουσική και τα φεστιβάλ της Δυτικής Ακτής, πάνω από 3.000 επισκέπτες περιλαμβανομένων 2.000 καταναλωτών και 1.000 δημοσιογράφων, αγοραστών χοντρικής, VIP και influencers προκλήθηκαν να ζήσουν μία μοναδική fashion εμπειρία. Συνεχίζοντας την κυριαρχία του Tommy Hilfiger στο «See Now, Buy Now» runway μοντέλο, όλα τα look της συλλογής για την Άνοιξη 2017, περιλαμβανομένης της TommyXGigi συλλογής ήταν άμεσα διαθέσιμες προς πώληση μέσω όλων των καναλιών πώλησης σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.

Ο Tommy Hilfiger συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Gigi Hadid ως παγκόσμια πρέσβειρα του brand

Μετά το λανσάρισμα κάθε συλλογής TommyXGigi, η Gigi Hadid ταξιδεύει σε πρωτεύουσες ανά τον κόσμο, περιλαμβανομένων των Βερολίνο, Ντουμπάι, Τόκιο, Σανγκάη, Άμστερνταμ, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι για να συναντήσει από κοντά τους fan της και να παρουσιάσει τη συλλογή της προσωπικά.

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να δουλεύεις με το brand Tommy Hilfiger. Ένα brand που αγαπώ και έχω υπάρξει fan του όλη μου τη ζωή», δηλώνει η Gigi Hadid. “Το να συνεργάζεσαι με τον Tommy, έχει υπάρξει πηγή έμπνευσης για μένα και μία απίθανη εισαγωγή μου στον κόσμο του σχεδιασμού ρούχων. Λάτρεψα την παρουσίαση των συλλογών μας απευθείας στους fan μας μέσω του runway show κάθε σεζόν. Ήταν μία μοναδική εμπειρία που μοιράστηκα με μεγάλο ενθουσιασμό με τους follower μου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: