Ο Tommy Hilfiger παρουσιάζει στο Λονδίνο την TommyXLewis capsule συλλογή για την Άνοιξη 2020

Ο Tommy Hilfiger παρουσιάζει στο Λονδίνο την TommyXLewis capsule συλλογή για την Άνοιξη 2020

Μετά την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και των φαντασμαγορικών runways που παρακολουθήσαμε (το Queen.gr ήταν εκεί), σειρά έχει το Fashion Week του Λονδίνου. Εδώ και δύο μέρες τα catwalks έχουν πάρει «φωτιά» στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας με διάσημους Οίκους Μόδας να έχουν ήδη παρουσιάσει τις συλλογές τους για τη σεζόν Fall/Winter 2020-2021.

 Απόψε, όμως, είναι η σειρά του Οίκου Tommy Hilfiger να παρουσιάσει το βιωματικό TOMMYNOW runway event για την Άνοιξη 2020 (δες το εδώ LIVE) στην iconic Tate Modern gallery.

Το signature “See Now, Buy Now” concept του Tommy Hilfiger παρουσιάζει αυτήν τη στιγμή την τέταρτη TommyXLewis συλλογή, σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον παγκόσμιο πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας της FIA Formula One, Lewis Hamilton, ο οποίος είναι και παγκόσμιος brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER.

Η συγκεκριμένη collection εστιάζει στη βιωσιμότητα, με πάνω από το 75% των στιλ της για την Άνοιξη 2020 να προέρχονται από πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, ενώ, μέσω συνεργασιών, η συλλογή μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα. Η TommyXLewis συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια φτιαγμένα από 100% επεξεργασμένο -με βιώσιμους τρόπους- βαμβάκι, συμπεριλαμβανομένου οργανικού βαμβακιού και ανακυκλωμένων υλικών, αλλά και εναλλακτικές προτάσεις από vegan leather.

Ο Tommy Hilfiger, όμως, δεν ενδιαφέρεται μόνο για τη βιωσιμότητα της μόδας. Όραμά του είναι να δημιουργεί μόδα που διευρύνει τους ορίζοντες και γεφυρώνει τα χάσματα. «Για την Άνοιξη του 2020, ο Lewis και εγώ εστιάσαμε στη δημιουργία μιας συλλογής που μπορεί να φορεθεί από όλους και που διατηρεί τη βιωσιμότητα πρώτη στο μυαλό μας. Ήταν καταπληκτικό να παρακολουθήσεις τον Lewis να ξεπερνάει τα όριά του ως σχεδιαστής τις τελευταίες τέσσερις σεζόν και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτό που καταφέραμε με την πιο πρόσφατη συλλογή μας», έχει δηλώσει ο διάσημος σχεδιαστής μόδας.

Η συλλογή TommyXLewis συνδυάζει δύο κόσμους: την ισχυρή ανδρική κληρονομιά του brand με το streetwear στιλ του Lewis, γιορτάζοντας iconic σχέδια που περιέχονται στη σύγχρονη αμερικανική ντουλάπα. Η αφοσίωση βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής TommyXLewis Spring 2020 και αντικατοπτρίζεται σε κομμάτια που θυμίζουν τα κλασικά στυλ του αρχείου του brand. Η ισχυρή αυτή αξία δε βρίσκεται μόνο στο τατουάζ στο χέρι του Lewis Hamilton, αλλά εκπροσωπείται επίσης στην αφοσίωσή του στους σκοπούς που είναι κοντά στην καρδιά του και στην καρδιά του brand.

«Αφοσίωση σημαίνει τα πάντα για μένα – δε θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα, αν δεν είχα την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους οπαδούς μου και την ομάδα μου, που με υποστηρίζουν από την πρώτη μέρα», δήλωσε ο Lewis Hamilton. «Ο Tommy και εγώ μοιραζόμαστε αυτήν την αξία, όχι μόνο μεταξύ μας, αλλά και με τους σκοπούς της βιωσιμότητας, της πολυμορφίας και της συμμετοχικότητας. Έχουμε σχεδιάσει μια συλλογή που επιτρέπει στους fans μας να είναι ο εαυτός τους. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα ενδυνάμωσης την Άνοιξη του 2020».

Απροσδόκητες λεπτομέρειες, όπως το reversibility, προσθέτουν λειτουργικότητα στις κλασικές outwear σιλουέτες. Νέα fit συναντώνται σε hoodies και cargo pants. Τo military blue και το πράσινο συνδυάζονται με ουδέτερους τόνους και neon pops, εμπλουτίζοντας το κλασικό αθλητικό tracksuit, το bomber jacket και το field jacket με ένα σύγχρονο τελείωμα. Η collaborative συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 είναι πιο βιώσιμη από ποτέ, με πάνω από το 75% των ενδυμάτων να διαθέτουν βιώσιμα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου 100% βιολογικού βαμβακιού. Το ύφασμα Sorona®, το οποίο είναι κατασκευασμένο από plant-based ίνες, χρησιμοποιήθηκε ως βιώσιμη εναλλακτική λύση στην κάτω ένδυση. Η συλλογή χρησιμοποιεί επίσης πλυσίματα που έχουν το μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα και ανακυκλωμένα υφάσματα σε denim παντελόνια και shorts, σε υφασμάτινα top και το bleached trucker jacket.

Η καμπάνια της TommyXLewis συλλογής για την Άνοιξη 2020 φωτογραφήθηκε μέσα από τον φακό του Brett Lloyd, ο οποίος έβαλε τον Lewis Hamilton μπροστά από ένα σκηνικό ερήμου, με το τοπίο να αλλάζει δραματικά ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Η TommyXLewis συλλογή για την Άνοιξη 2020 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 6 Απριλίου σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com.

 Διάβασε ακόμα: #NYFW DAY 6: Βρεθήκαμε στα shows των Prabal Gurung και Christian Cowan

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: