O Tommy Hilfiger παρουσίασε τις συλλογές 2018 στο Τόκυο μέσω ενός holographic projection στο νερό

Το Tommy Hilfiger γκρουπ, ανακοινώνει το TOKYO ICONS, ένα event το οποίο προσδίδει ένα καινοτόμο twist στο παραδοσιακό runway show. Το event βασίστηκε στη παγκόσμια καμπάνια του brand TOMMY HILFIGER για το Φθινόπωρο 2018, όπου γιορτάζει την πεποίθηση ότι οι leaders του σήμερα είναι τα ICONS του αύριο. Είναι άτομα που εμπνέουν τον κόσμο με τη θετική τους ενέργεια και την ανυπέρβλητη θέλησή τους να δημιουργήσουν μία θετική αλλαγή. Η τοποθεσία του event αντικατοπτρίζει την έμφαση που δίνει ο Tommy Hilfiger στην Ασία -την αγορά με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη- και τη δέσμευση του στο να παρουσιάζει το brand σε νέες πόλεις και ακροατήρια ανά τον κόσμο. Το TOKYO ICONS έλαβε χώρα τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου TOKYO Prince και παρουσίασε τις συλλογές TOMMY HILFIGER για το Φθινόπωρο 2018.
O Tommy Hilfiger παρουσίασε τις συλλογές 2018 στο Τόκυο μέσω ενός holographic projection στο νερό
«Το TOKYO ICONS αποτελεί την τελευταία στάση του μοναδικού ταξιδιού του brand γιορτάζοντας τις συλλογές του Φθινοπώρου 2018, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στο προσκήνιο το αισιόδοξο πνεύμα και την αποφασιστικότητα των μελλοντικών γενεών», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Μέσα από αυθεντικές συνεργασίες και μέσα από το πάθος μας για καινοτομία, συνεχίζουμε να αλλάζουμε τους παραδοσιακούς κανόνες των runway shows προκειμένου να μυήσουμε και να προσελκύσουμε τους καταναλωτές στον κόσμο της TOMMY HILFIGER».
O Tommy Hilfiger παρουσίασε τις συλλογές 2018 στο Τόκυο μέσω ενός holographic projection στο νερό
Ένα τριώροφο holographic projection στο νερό ανέδειξε τις συλλογές για το Φθινόπωρο 2018 φορεμένες από ένα ποικιλόμορφο cast από μοντέλα, όπως οι Nandy Nicodeme, Anniek Verfaille, Simon Martyn, Simon Bornhall και Marga Esquivel. Μια μοναδική ψηφιακή εγκατάσταση παρουσίαζε φωτογραφίες από τους καλεσμένους τραβηγμένες από τον διάσημο φωτογράφο μόδας Leslie Kee, ενώ seasonal graphics αποτέλεσαν το background της runway προβολής. «Τα icons του αύριο είναι οι leaders του σήμερα», ήταν το μήνυμα στην runway προβολή. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι μπορούσαν να εξατομικεύσουν την denim tote bag τους στον TommyXYou διαμορφωμένο χώρο με λέιζερ. Στο event παραβρέθηκαν 400 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων Μέσων Ενημέρωσης, VIP, influencers και Ιάπωνες καταναλωτές.
O Tommy Hilfiger παρουσίασε τις συλλογές 2018 στο Τόκυο μέσω ενός holographic projection στο νερό
Το καινοτόμο format του event, δημιούργησε περαιτέρω ενθουσιασμό γύρω από το λανσάρισμα της πρώτης TommyXLewis συλλογής για το Φθινόπωρο 2018, η οποία δημιουργήθηκε ύστερα από συνεργασία του εμβληματικού Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger με τον Βρετανό οδηγό αγώνων ταχύτητας, τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της FIA Formula OneTM και παγκόσμιο brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton. Μέσω ενός ένα unisex styling, η ανδρική συλλογή TommyXLewis συνδυάζει τις γραμμές των sportswear συλλογών του brand, επανεξετάζοντας τα iconic κλασικά Αμερικανικά στιλ. Η συλλογή γιορτάζει τα έντονα χρώματα, τις αθλητικές επιρροές, τα πολύπλευρα σχήματα τα οποία απευθύνονται στον μοντέρνο και με αυτοπεποίθηση Tommy άντρα.To προσωπικό twist του Lewis σε κάθε σχέδιο εμπνέεται από τα τατουάζ του, τη luxury street style γκαρνταρόμπα του και τον τυχερό αριθμό του, το 44.

O Tommy Hilfiger παρουσίασε τις συλλογές 2018 στο Τόκυο μέσω ενός holographic projection στο νερό
Η γυναικεία TOMMY ICONS capsule συλλογή για το φθινόπωρο του 2018, της οποία η καμπάνια εκπροσωπείται από τις παγκόσμιες brand ambassadors των γυναικείων συλλογών TOMMY HILFIGER, το μοντέλο Hailey Baldwin, το μοντέλο και ακτιβίστρια Winnie Harlow και την ηθοποιό Maggie Jiang, παρουσιάστηκε και αυτή στο event. H συλλογή γιορτάζει τα πιο iconic styles TOMMY HILFIGER, δίνοντας ένα εκλεπτυσμένο twist στα κλασικά ρούχα του σήμερα. Παράλληλα, παρουσιάστηκε μία επιλογή από τη γυναικεία runway συλλογή HILFIGER COLLECTION, τη κορυφαία TOMMY HILFIGER συλλογή. Τα styles περιείχαν το iconic Tommy Crest, ένα λιοντάρι με σπαθί που περιβάλλεται από δάφνες το οποίο λανσαρίστηκε από τον οίκο για πρώτη φορά το 1985. Το Crest έχει επαναπροσδιοριστεί ως μια μοντέρνα, oversized υπογραφή με πολυτελή χρυσά κεντήματα.

O Tommy Hilfiger παρουσίασε τις συλλογές 2018 στο Τόκυο μέσω ενός holographic projection στο νερό
O Tommy Hilfiger συνεχίζει να κάνει συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρίες του κόσμου δημιουργώντας εμπνευσμένα activation. Το brand συνεργάστηκε με τον Ιαπωνικό κολοσσό του social messaging, LINE, προκειμένου να μεταδώσει σε πραγματικό χρόνο την TOKYO ICONS ολογραφική προβολή στο νερό μέσω ενός λογαριασμού LINE αφιερωμένου στην TOMMY HILFIGER. Πάνω από ένα εκατομμύριο καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να δουν και να κλικάρουν πάνω στα αγαπημένα τους TOMMY HILFIGER στιλ για το Φθινόπωρο 2018, προκειμένου να τα αγοράσουν μέσω του tommy.com. Ο Tommy Hilfiger συνεργάστηκε επίσης με το ZOZOTOWN, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα χονδρικής πώλησης για τη μόδα στην Ιαπωνία και την street style εφαρμογή WEAR προκειμένου να λανσάρει μία influencer-led shoppable εμπειρία. Δέκα influencers που παρευρέθηκαν στο TOKYO ICONS μοιράστηκαν τις στιλιστικές τους ιδέες από τις συλλογές TOMMY HILFIGER για το Φθινόπωρο 2018, μέσω τον προσωπικών τους λογαριασμών WEAR και κάθε look ήταν διαθέσιμο προς πώληση μέσω του zozo.jp.

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του #TommyHilfiger, #IconsOfTomorrow, και του @TommyHilfiger.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: