Ο θρύλος της Λίβερπουλ στον ΣΠΟΡ FM 94.6

Στην εξαιρετική προετοιμασία που είχε κάνει ο Μάρκο Σϊλβα απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ ο Ίαν Ρας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο μεγάλος άσος της Λίβερπουλ επεσήμανε ότι ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είχε διαβάσει αρκετά καλά την Άρσεναλ.

«Όχι δεν με ξαφνιάζει τίποτα στο ποδόσφαιρο», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και για να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια καλή ομάδα. Εάν παρατηρήσεις την Άρσεναλ διαπιστώνεις εύκολα ότι επιτίθεται πολύ και όταν το κάνει αυτό είναι αρκετά ευάλωτη στην άμυνα.

Όποτε εάν έχεις προετοιμαστεί από πριν, ξέρεις πως να την αντιμετωπίσεις. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει πολύ σωστά το διάβασμα της Άρσεναλ και έκανε μια φανταστική νίκη. Δίνω πολλούς πόντους στον προπονητή του για τη δουλειά που είχε κάνει πριν το παιχνίδι, αλλά και για το πώς παρέταξε την ομάδα του στο γήπεδο. Έκανε καλή δουλειά και έτσι ήρθε η ανταπόδοση», τόνισε.

Γιατί οι αγγλικές ομάδες δεν πάνε καλά στην Ευρώπη… Μήπως ένας λόγος είναι το γεγονός ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα; Ο “Ίαν Ρας απάντησε…

«Είναι μια δικαιολογία που την ακούω και εγώ. Εγώ πάντως έχω μια άλλη άποψη. Πιατεύω ότι τις καλές ομάδες πρέπει να τις κατεβάζεις σε όλα τα παιχνίδια. Είτε είναι πρωτάθλημα είτε Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κατεβάζεις την καλύτερή σου 11άδα. Αυτο που συμβαίνει που συνήθως μένουν παίκτες εκτός δεν με βρίσκει σύμφωνο. Γενικότερα πάντως θεωρώ ότι οι αγγλικές ομάδες κάνουν λανθασμένη διαχείριση όταν παίζουν αγώνες αυτού του είδους» ανέφερε ο μεγάλος άσος της Λίβερπουλ.

Ο Ίαν Ρας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Έβερτον του 1982 στο οποίο οι «κόκκινοι» είχαν επικρατήσει 5-0 με τον ίδιο να σκοράρει τέσσερις φορές.

«Πριν από το ματς αυτό ο Μπομπ Πέισλι μου είχε πει ότι κάποια στιγμή θα πετύχω και ένα χατ-τρικ σε ένα σημαντικό ματς. Όχι μόνο το έκανα αλλά για εμένα ήταν και ιδιαίτερο αυτό που συνέβη. Επειδή ήμουν μικρός και υποστήριζα την Έβερτον ήταν ακόμη πιο σημαντικό να σκοράρω εναντίον της. Μου άρεσε πάντα να παίζω στο Goodison Park. Ήταν ωραίο να ακούς την ατμόσφαιρα να πιέζεσαι αλλά να ξέρεις ταυτόχρονα ότι ο αντίπαλος σε φοβάται».

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: