Ο τερματοφύλακας της Barcelona  οδηγεί  υβριδικό αυτοκίνητο για να χαλαρώσει

Ο 29χρονος Γερμανός τερματοφύλακας της FC Barcelona αλλά και της εθνικής Γερμανίας Marc ter Stegen  όταν θέλει να χαλαρώσει και δεν έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του κάνει βόλτες με το αυτοκίνητό του.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε βρήκε την ιδανική λύση για να …ξεφεύγει. Πριν πάει για προπόνηση φτιάχνει ένα καλό φλιτζάνι καφέ, μπαίνει στο υβριδικό αυτοκίνητό του και απολαμβάνει την …ησυχία.

Του αρέσει να οδηγεί  το CUPRA Formentor e-HYBRID, να ακούσει μουσική η να μιλάει στο τηλέφωνο με την οικογένεια του.

Λέει ότι οδηγώντας ένα αθόρυβο αυτοκίνητο έχει ηρεμία για να σκέφτεται θετικά. Του αρέσει ότι  το αυτοκίνητο του δεν εκπέμπει ρύπους και δηλώνει ότι προσπαθεί με τον τρόπο του να πείσει τους φίλους του να μειώσουν τη χρήση των πλαστικών.

Ο τερματοφύλακας της Barcelona  όταν δεν κάνει προπόνηση, αφιερώνει  τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του και αρκετές φορές όλοι μαζί κάνουν …αθόρυβες βόλτες. Μάλιστα δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πρόσφατα απέκτησε το καινούργιο του αυτοκίνητο που είναι το CUPRA Formentor e-HYBRID.

Το νέο του απόκτημα έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού,  τεχνολογίες άνεσης και  υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές. Από 0-100 χιλιόμετρα χρειάζεται μόλις  7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του αγγίζει τα 210 χλμ./ώρα. Έχει έναν ηλεκτροκινητήρα και έναν βενζινοκινητήρα 1.4 TSI.

Το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει 55 χιλιόμετρα μόνο με ηλεκτρική ενέργεια. Και αυτό που επιδιώκει ο διεθνής τερματοφύλακας είναι να μην ξεπερνάει καθημερινά για τις μετακινήσεις του το όριο που του δίνει η υβριδική έκδοση του Cupra.

 

Ο τερματοφύλακας της Barcelona  οδηγεί  υβριδικό αυτοκίνητο για να χαλαρώσει gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: