Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στη Μπανγκόκ (trailer)

Το  Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 20:00, στο Open, ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στη Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η πόλη των αγγέλων.
Η εξερεύνησή τους ξεκινά από τα βασιλικά ανάκτορα, τα επιβλητικά αυτά κτίρια με τις χρυσές κορυφές. Στη συνέχεια επισκέπτονται τον Σμαραγδένιο Βούδα, ο οποίος θεωρείται το ορόσημο της πρωτεύουσας. Φυσικά δεν παραλείπουν να ξεναγηθούν στον ναό Γουάτ Πο, όπου θαυμάζουν το χρυσό γλυπτό του Ξαπλωμένου Βούδα.
Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν την αληθινή Μπανγκόκ κάνοντας βαρκάδα στον ποταμό Τσάο Πράγια. Επίσης κάνουν μία βόλτα στη China Town, αυτήν την πολύχρωμη και πολυπρόσωπη γειτονιά της πόλης, όπως και στον διάσημο δρόμο Καο Σαν, όπου χτυπά η καρδιά της νεολαίας της Μπανγκόκ.
Ο έμπειρος ταξιδευτής δοκιμάζει τη φημισμένη ταϊλανδέζικη κουζίνα και τολμάει να εξερευνήσει τις γαστρονομικές προκλήσεις που του παρουσιάζονται.
Για το τέλος ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του αφήνουν το θρυλικό roof top του Sky Bar, όπου μαγεύονται από την καταπληκτική θέα και την ονειρική ατμόσφαιρα.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: