Ο Τάσος Δούσης και «Εικόνες» ταξιδεύουν στη Βιέννη (trailer)

Το  Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Open, ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» πραγματοποιούν ένα παραμυθένιο ταξίδι στη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Πρώτος σταθμός του ρεπορτάζ του Τάσου Δούση ο επιβλητικός ναός του Αγίου Στεφάνου και οι κατακόμβες του, αυτό το μακάβριο μυστικό της Βιέννης, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τον ναό. 

Η περιήγηση στη Βιέννη συνεχίζεται με μία βόλτα με άμαξα για να θαυμάσουν το ατμοσφαιρικό σκηνικό του κέντρου της πόλης και με μία επίσκεψη στα ανάκτορα Χόφμπουργκ για να θαυμάσουν τα καλύτερα διατηρητέα ανάκτορα στον κόσμο.

Επόμενος σταθμός του ρεπορτάζ του έμπειρου ταξιδευτή και της ομάδας του η περίφημη Αγορά, όπου βιώνουν τη μαγική ατμόσφαιρα στο υπέροχο ξύλινο χωριό και το παγοδρόμιο, ένα μαγευτικό σκηνικό για μικρούς και μεγάλους.

Η Βιέννη αποδεικνύεται γευστική πρόκληση με πρώτο σταθμό το διάσημο εστιατόριο Landtmann, που έχει το καλύτερο σνίτσελ από το 1873. Στη συνέχεια η ομάδα πηγαίνει στο Καφέ Σεντράλ, εκεί όπου έπινε τον καφέ της η πριγκίπισσα Σίσσυ, ενώ στο Καφέ Demel γεύονται τα φημισμένα γλυκά του. Τέλος, στο καφέ Γκέρστνερ πίνουν τον ωραιότερο καφέ στον κόσμο.

Η Βιέννη δεν σταματά να εκπλήσσει ευχάριστα τον Τάσο Δούση και την ομάδα του. Επισκέπτονται την Ισπανική Σχολή Ιππασίας για να θαυμάσουν ένα υπερθέαμα για λίγους, ενώ στον πεζόδρομο Γκράμπεν έχουν τη χαρά να βιώσουν την πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο. Φυσικά δεν παραλείπουν να επισκεφτούν την ασυνήθιστη πολυκατοικία του Χάντερ Βάσερ και να σχολιάσουν την αμφιλεγόμενη αρχιτεκτονική αισθητική της.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: