Ο συγκινητικός λόγος που ο σκύλος του τον παρακολουθούσε να κοιμάται κάθε νύχτα [βίντεο]

Μια άκρως συγκινητική ιστορία κρυβόταν πίσω από τον λόγο που έκανε τον νέο σκύλο της οικογένειας να παρακολουθεί τον πατέρα να κοιμάται κάθε βράδυ.

Ο αξιολάτρευτος σκύλος υιοθετήθηκε από καταφύγιο και βρήκε αγάπη, ζεστασιά, παιχνίδι και φροντίδα στο νέο του σπίτι. Ωστόσο, κάθε βράδυ έμενε ξύπνιος και κοίταζε το αφεντικό του μέχρι αυτός να αποκοιμηθεί. Συγκεκριμένα, στεκόταν έξω από το υπνοδωμάτιό του και τον παρακολουθούσε μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.

Αρχικά η οικογένεια νόμιζε πως ο σκύλος δεν έχει εξοικειωθεί ακόμη με το νέο περιβάλλον. Όταν, όμως, συνέχισε την ίδια συμπεριφορά για πολλές ημέρες, ακόμα και όταν ήταν πολύ κουρασμένος από το παιχνίδι όλη την ημέρα, αποφάσισαν να τον πάνε στον κτηνίατρο. Η εξέταση, ωστόσο, έδειξε πως δεν είχε τίποτα παθολογικό.

Έτσι σκέφτηκαν να ρωτήσουν στο καταφύγιο από όπου τον υιοθέτησαν και ανακάλυψαν πως η αιτία της παράξενης συμπεριφοράς του ήταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του. 

Ο σκύλος ζούσε σε ένα σπίτι με ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Όταν όμως η γυναίκα έμεινε έγκυος, το ζευγάρι κατάλαβε ότι δεν μπορούσε πια να τον φροντίζει. Έτσι, ο σκύλος κατέληξε στο καταφύγιο. Ξαφνικά, από το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, ο σκύλος βρέθηκε μόνος του, εγκαταλελειμμένος από τον ιδιοκτήτη του.

Το τραύμα που του δημιουργήθηκε από την εγκατάλειψη, είναι ο λόγος που αρνείται να κοιμηθεί πριν από τον ιδιοκτήτη του.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: