O superstar του παγκόσμιου Drift   κατέκτησε τις Σέρρες!

Τον τίτλο του King of Nations Pro Series 2018  κατέκτησε στην πίστα των Σερρών ο  superstar του παγκόσμιου Drift, Daigo Saito. Ένα μηχανικό πρόβλημα της BMW E36 του Χρήστου Χαντζαρά στέρησε από τον Έλληνα πρωταθλητή -και τους χιλιάδες θεατές- την πολυαναμενόμενη μάχη του με τον Ιάπωνα.

Το πρόβλημα στη BMW του Χαντζαρά παρουσιάστηκε νωρίς, από το Top16 κιόλας — στο οποίο είχε προκριθεί απ’ ευθείας με τον πρώτο χρόνο τις κατατακτήριες του Σαββάτου. Δεδομένου ότι ο κανονισμός απαγορεύει τις επιδιορθώσεις στο αυτοκίνητο μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου, η προσπάθεια του Χαντζαρά να επαναλάβει την νίκη που πέτυχε πέρσι στον ίδιο αγώνα, και να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Saito, έλαβε πρόωρο τέλος.

Παρόλα αυτά, ο Marco Zakouril με τη BMW M5 της Geos Drift Team ήταν εκπληκτικός σχεδόν σε κάθε του πέρασμα, και έφτασε με αρκετή άνεση στον τελικό. Παρότι έχασε τη νίκη από τον Saito, και από το θηριώδες Lexus SC430 των 1.200 ίππων, ο Τσέχος κατέκτησε τον τίτλο του King of Europe Pro Series 2018. Το βάθρο έκλεισε ο πρώτος οδηγός του ελληνισμού, ο Κύπριος Άνδρος Αντωνίου, που ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα και ξεσήκωσε τα πλήθη!

Με αυτό του το αποτέλεσμα, ο Marco Zakouril εξασφάλισε τον τίτλο King of Europe Pro Series 2018, εμπρός από τον Ολλανδό Rick van Goethem και τον Γάλλο Axel François, με τα Nissan Skyline και S13 αντίστοιχα. Στους άτυχους της ημέρας συγκαταλέγεται και ο Ελβετός Yves Meyer, του οποίου η BMW M2 παρουσίασε επίσης μηχανικό πρόβλημα και έβαλε τέλος στις υψηλές βλέψεις που είχε μετά τη δεύτερη θέση χθες στα Qualifications.

O superstar του παγκόσμιου Drift   κατέκτησε τις Σέρρες! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: