Ο σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services κλείνει φέτος τα 61 χρόνια ζωής

Ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services, στην περιοχή του Μεταξουργείου, μετά την ήδη επιτυχημένη περίοδο της πρόσφατης επαναλειτουργίας του από την εταιρεία ΠΛΑΤΑΙΩΝ Α.Ε., προσφέρει  υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης  στους πελάτες του.

Ο σταθμός «Πανελλήνιο», ο οποίος κλείνει φέτος τα 61 χρόνια ζωής, είναι ένας χώρος πλήρως ανανεωμένος και ανακαινισμένος που, ωστόσο, διατηρεί έντονα τα στοιχεία της Παλαιάς Αθήνας και την αισθητική της δεκαετίας του 1960. Ο χώρος παρέχει 24ωρη φύλαξη, με ασφάλεια που εγγυάται το έμπειρο προσωπικό του, ενώ εδώ μπορείτε να ανεφοδιάσετε το αυτοκίνητό σας με υψηλής ποιότητας πιστοποιημένη βενζίνη ΕΚΟ και να προμηθευτείτε αξεσουάρ αυτοκινήτου από το πωλητήριο.

Και καθώς ένα καλό πλύσιμο είναι ό,τι χρειάζεται το αυτοκίνητο μετά τις διακοπές, ελάτε στο «Πανελλήνιο» για ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, και γιατί όχι, κάντε μία στάση στο παραδοσιακό καφενείο του σταθμού όσο περιμένετε.

Περιμένοντας να σας πλύνουν το αυτοκίνητο μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά γλυκά και καφέ στη χόβολη, αλλά και να ξεφυλλίσετε θρυλικά περιοδικά της τότε εποχής, σε ένα περιβάλλον με έντονα vintage στοιχεία, όπως το εντυπωσιακό juke box και η παλιά ξύλινη τηλεόραση.

Σε αυτό το ταξίδι πίσω στον χρόνο, οι λάτρεις των αυτοκινήτων μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά τα επτά κλασικά αυτοκίνητα — αντίκες που εκτίθενται στην ταράτσα, ανάμεσα τους η βρετανική Austin Morris 1100, η Ford Cortina Mark I και η σπορ Triumph 12/50.

 

Ο σταθμός αυτοκινήτων «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services κλείνει φέτος τα 61 χρόνια ζωής gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: