«Ο Στάθης είχε ξαναπεθάνει», λέει ο αδερφός του Ψάλτη – Τι αποκαλύπτει

Μια άγνωστη ιστορία για τον Στάθη Ψάλτη, αλλα και τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο,μοιράστηκε ο αδερφός του, Γιάννης Ρώτας.

 

«Ο Στάθης είχε ξαναπεθάνει όταν ήταν 2 ετών και επανήλθε», λέει ο γνωστός ηθοποιός σοκάροντας με τις αποκαλύψεις του.

Μιλώντας στην Espresso, ο αδερφός του κωμικού ηθοποιού εξιστορεί το μεταφυσιό περιστατικό. «Ο Στάθης ήταν 2 χρόνων και εγώ 8 όταν στον Πύργο της Ηλείας, όπου ζούσαμε με τους γονείς μας, εκείνος ξαφνικά “πέθανε”… Ή, τουλάχιστον, τον νομίσαμε πεθαμένο. Γρήγορα τον βάφτισαν στο σπίτι κάποιοι συγγενείς μας και αμέσως μετά… ξαναγύρισε στη ζωή! Ήταν σαν θαύμα! Όλα ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης, όπως και τώρα» λέει συγκινημένος.

«Όταν έμαθα ότι ο Στάθης έχει καρκίνο, έχασα ξαφνικά τον βηματισμό μου και άρχισα να κινούμαι με μπαστουνάκι. Το σοκ ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Η φίλη μου Μαριαλένα Οικονομίδη μού πήρε το μπαστούνι μου και κυκλοφορούσα με αυτό στον “Άγιο Σάββα”. Και είμαι έτσι ακόμη. Δεν έχω συνέλθει» αποκαλύπτει συγκλονισμένος ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη.

«Έχασα τη ζωή μου, έσβησαν όλα όταν τον έχασα. Τον λατρευτό μου! Ήμουν στο νοσοκομείο από το πρωί έως και το βράδυ για 20 μέρες. Ποτέ δεν βγήκα να το πω γιατί δεν ήθελα να το προβάλω» είπε ενώ σε συνέχεια των αποκαλύψεων ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια που νοσηλευόταν ο Στάθης και η κόρη του, Μαρία περνούσε το δικό της Γολγοθά.

«Πήρε ένα μικρόβιο από το νοσοκομείο και κόντεψε να πάθει πνευμονία το κορίτσι. Είναι κοντά μου η Μαρία, με παίρνει τηλέφωνο. Με τη γυναίκα του αδερφού μου δεν έχουμε μιλήσει, δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να δει τι κάνω, αλλά δεν την παρεξηγώ», είπε ο Γιάννης Ρώτας.

Ο ηθοποιός συγκλονίζει μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του αδερφού του. «Εκεί ήμουν και ανήμερα το Πάσχα που μου ζήτησε το απόγευμα να του τρίψω τα πόδια του, αλλά και να του λυγίζω τα γόνατα… Το βράδυ κατά τις 20.00 με πήρε η ανιψιά μου για να μου πει ότι τον βάλανε στην Εντατική. Ακόμα και τις τελευταίες στιγμές το μυαλό του ήταν καθαρό και πάντα με το δικό του χιούμορ μάς πείραζε», είπε συγκινημένος ο αδερφός του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη. iefimerida.gr 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: