O Σταλόνε στα 71 του είναι φέτες και "λιώνει" στο γυμναστήριο

H ανάρτηση του Σιλβέστερ Σταλόνε στο Instagram με τον ίδιο να κάνει έλξεις με βάρη στα πόδια έχει συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύριο likes.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ένας από τους πιο προβεβλημένους αστέρους του Χόλιγουντ, με δεκάδες πετυχημένες ταινίες στην καριέρα του.

Αποκορύφωμα όλων, οι ταινίες Rocky, στις οποίες υποδύεται τον Αμερικανό πυγμάχο Rocky Balboa, ενώ οι σκηνές των προπονήσεών του στα πλαίσια των ταινιών, αποτελούν το δικό του σήμα κατατεθέν στην ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου.

Και μπορεί από τα γυρίσματα του τελευταίου Rocky να έχουν περάσει περίπου δύο δεκαετίες, ωστόσο ο Σταλόνε δεν αφήνει στεναχωρημένους τους θαυμαστές του οι οποίοι τον ακολουθούν κατά πόδας και στα social media, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο που τον δείχνει να κάνει έλξεις από μονόζυγο.


Βέβαια, επειδή είναι… Rocky κι όχι κάποιος κοινός θνητός, ο Σταλόνε έκανε τις έλξεις έχοντας δεμένα αρκετά κιλά βάρη στα πόδια του, γεγονός πάντως που δεν τον φάνηκε να τον δυσκολεύει ιδιαίτερα να βγάλει σε πέρας την άσκηση, παρά το αυξημένο level δυσκολίας.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε διανύει το 71ο έτος της ζωής του και δείχνει να απολαμβάνει κάθε λεπτό, ενώ η αλήθεια είναι ότι η φυσική του κατάσταση μόνο σε 71χρονο δεν παραπέμπει, αφού με καθημερινή γυμναστική κι ελεγχόμενη διατροφή, ο γνωστός πρωταγωνιστής είναι έτοιμος να μπει και πάλι στα ρινγκ και να κατατροπώσει τους αντιπάλους του.

Το post του ηθοποιού πάντως έχει και το μήνυμά του προς τους θαυμαστές, το οποίο αναφέρει: «Είστε όσο χρονών νιώθουν η ψυχή και οι μύες σας».

Μεγάλες αλήθειες από τον αγαπημένο Rocky.

Πηγή: diaforetiko

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: