Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Στην απόλυση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου προχώρησε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ μετά τη χθεσινή ανακοίνωση, με την οποία αποδοκίμαζε τα όσα είπε ο δημοσιογράφος για τις σχέσεις τού Αλέξη Τσίπρα με τους τρομοκράτες οι οποίοι χτύπησαν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, θεωρούσε ότι το θέμα είχε λήξει και ότι ο Μπογδάνος θα παρέμενε στο δυναμικό του σταθμού με την προϋπόθεση να μην επανέλθει στο ζήτημα.

Ομως, φαίνεται ότι ο δημοσιογράφος ήθελε να επανέλθει στην υπόθεση, επιμένοντας για τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους τρομοκράτες στη σημερινή του εκπομπή, κάτι που τον έφερε σε πλήρη ρήξη με το κανάλι, με αποτέλεσμα την απόλυσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο για σήμερα, στη θέση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου θα εμφανιστεί ο Νίκος Υποφάντης.

Τι είπε ο Μπογδάνος και προκάλεσε θύελλα

Ολα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην εκπομπή του «ΣΚΑΪ στις 3», άφησε να εννοηθεί πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει “είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι;” ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό», είπε επί λέξει.

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: