Ο Ρουσόπουλος, ο Καραχάλιος και η… Αλ Σάλεχ

Ο Ρουσόπουλος, ο Καραχάλιος και η… Αλ Σάλεχ

Η χθεσινή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και επωνύμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων… δεν είχαν δουλειά, ούτε άμεση συνάφεια με την εκδήλωση, βρέθηκαν ωστόσο εκεί, παρόντες, και δεν έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια φωτογραφία, ή μια χειραψία με την πολιτική ηγεσία.

Όσοι γνώριζαν τον ιδιαίτερο ψυχισμό του Εθνάρχη, δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι, αν έβλεπε μαζεμένους όσους συγκεντρώθηκαν χθες στο Μέγαρο Μουσικής, θα… έκανε αναστροφή και θα έφευγε. Στην καλύτερη περίπτωση. Γιατί, στη χειρότερη, θα άρχιζε τα… γαλλικά, όπως σχολίασε για άλλον λόγο ο Αλέξης .

Τα “” έχουν εκτενές ρεπορτάζ για τα παρασκήνια της εκδήλωσης. Για στιγμιότυπα και περιστατικά. Αναφέρονται λοιπόν, για παράδειγμα στον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, άλλωστε πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας μετά το 2004, που σύμφωνα με την εφημερίδα “πέρασε απαρατήρητος”.

Αναφέρονται ακόμη και στον “αιώνιο αντίπαλο” του άλλοτε υπουργού Επικρατείας, πρώην Γραμματέα Σχεδιασμού της και επικεφαλής του think tank Forum 2020, Νίκο Καραχάλιο, ο οποίος “κατέβαινε τα σκαλιά προς την αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος”, για να πάρει τη θέση του.

Αναφέρονται τέλος και στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, για την οποία η εφημερίδα σχολιάζει ότι “έψαχνε κάποιον”…(ysterografa)

Ο Ρουσόπουλος, ο Καραχάλιος και η… Αλ Σάλεχ

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: