«Ο Ρόλος του Φυσικοθεραπευτή & η Συνεργασία της Διεπιστημονικής Ομάδας σε ένα Επαγγελματικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο»

Μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά χρειάζεται την επιστημονική ομάδα υγείας, η οποία συνεργάζεται με κοινό στόχο την αποκατάσταση τραυματισμών και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών.

Στη διάρκεια του webinar με θέμα: «Ο Ρόλος του Φυσικοθεραπευτή & η Συνεργασία της Διεπιστημονικής Ομάδας σε ένα Επαγγελματικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο», το οποίο διοργανώνεται την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 19.00-20.30, από τη Σχολή Επιστημών Υγείας και Αθλητισμού του Mediterranean College, οι Επαγγελματίες Υγείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα εξηγήσουν τον ρόλο του Φυσικοθεραπευτή & της Διεπιστημονικής Ομάδας, σε ένα ποδοσφαιρικό σωματείο:

Εισηγητές:

  • Αναστάσιος Κατσικάς, Head Physio, ΠΑΕ ΑΡΗΣ
  • Ιωάννης Χρίστου, Orthopaedics Team Doctor, ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κατσικάς και ο κ. Χρίστου θα μιλήσουν για τον ρόλο που έχει ο Φυσικοθεραπευτής σε ένα τόσο απαιτητικό περιβάλλον -όπως αυτό μιας επαγγελματικής ομάδας- αλλά και για τη σημασία της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ των μελών μιας επιστημονικής ομάδας υγείας, διευκρινίζοντας τα όρια και τις υποχρεώσεις τους.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν: 

  • Φοιτητές & Απόφοιτοι Γυμναστικής Ακαδημίας/Προπονητικής/Φυσικοθεραπείας/Αθλητικής Φυσικοθεραπείας.
  • Επαγγελματίες Προπονητικής/Φυσικοθεραπείας/Αθλητικής Φυσικοθεραπείας.
  • Ευρύτερο κοινό με ενδιαφέρον σε Φυσικοθεραπεία, Αθλητική Φυσικοθεραπεία,  Κινησιολογία, Κλινική Ανατομία, Ανατομία, Φυσιοθεραπευτική Αξιολόγηση & Θεραπεία, Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία.

Συντονιστείτε διαδικτυακά στο YouTube link που θα σταλεί στο email που θα δηλώσετε στη φόρμα, για να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή εκδήλωση. Ερωτήσεις προς τους εισηγητές θα μπορούν να γίνουν γραπτώς μέσω της πλατφόρμας του YouTube, στο chat box.

Η Σχολή Επιστημών Υγείας και Αθλητισμού του Mediterranean College ιδρύθηκε με στόχο να στελεχώσει τον κλάδο με επαγγελματίες που να διαθέτουν άριστη θεωρητική κατάρτιση, με πρακτική εκπαίδευση σε σύγχρονες προσεγγίσεις και ολοκληρωμένες επαγγελματικές δεξιότητες που αναζητά η σημερινή αγορά εργασίας. Συνεργάζεται με κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια (TOP30 University Of Derby, University of Wolverhampton), προσφέροντας αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών:

Επιλέγοντας ένα από τα παραπάνω προγράμματα: 

  • Εξασφαλίζεις τις προϋποθέσεις εγγραφής στους επαγγελματικούς συλλόγους της Βρετανίας (HCPC, BASES, κ.λπ) και άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα.
  • Εκπαιδεύεσαι σε σύγχρονες εργαστηριακές υποδομές, εγκεκριμένες από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια.
  • Πραγματοποιείς την πρακτική & κλινική άσκησή σου σε κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους (ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ) και κέντρα αποκατάστασης (Φιλοκτήτης), με τους οποίους το Mediterranean College διατηρεί στρατηγική συνεργασία.
  • Διδάσκεσαι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, για την προετοιμασία δίγλωσσων επαγγελματιών με διεθνή αναγνώριση και προοπτικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι Τομείς  Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας Mediterranean Centre for Executive Education του Mediterranean Professional Studies (του Κ.Δ.Β.Μ2 του Mediterranean College) προσφέρουν ευέλικτα και διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα στην Αθλητική Διοίκηση, στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, καθώς και στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία, ένα  μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, για πτυχιούχους Φυσιοθεραπευτές και Αθλητικούς Επιστήμονες – Προπονητές:

Επιλέγοντας κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα: 

  • Αποκτάς πιστοποίηση από το European International University (Paris)
  • Διδάσκεσαι από κορυφαίους επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία. 
  • Πραγματοποιείς βιωματικά εργαστήρια σε συνεργαζόμενες μονάδες, εταιρίες, συλλόγους.
  • Παρακολουθείς ένα ευέλικτο πρόγραμμα (1 Σαββατοκύριακο/ μήνα) με δυνατότητα εξ’ αποστάσεως φοίτησης και σύγχρονα εργαλεία e-learning.

Μάθε περισσότερα και κάνε σήμερα την εγγραφή σου στα ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, με επιδότηση έως 35%.

Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434 | Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, ΤΗΛ.: 2310 287779

medcollege.edu.gr | [email protected]

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: