Ο Ψαραντώνης, η Κρητικιά γιαγιά και ένας τουρίστας πρωταγωνιστές στο νέο σποτ του Ημιμαραθωνίου [βίντεο]

Ένα ακόμα χιουμοριστικό σποτάκι δημοσίευσαν οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι.

Ένα όμορφο πρωινό στην Κρήτη, τρεις ντόπιοι τραγουδούν στο αυτοκίνητο, ενώ ένα τουρίστας απολαμβάνει τη θέα του λιβυκού πελάγους. Βλέποντάς τον στην άκρη του γκρεμού, οι Κρητικοί νομίζουν ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Έτσι, τον παίρνουν μαζί τους στο αυτοκίνητο και τον πηγαίνουν στο σπίτι τους προκειμένου να τον περιποιηθούν.

Από την πλευρά του, ο τουρίστας δείχνει αρχικά να πανικοβάλλεται, ωστόσο,  φτάνοντας στο σπίτι καταλαβαίνει ότι όλοι έχουν αγνές προθέσεις, χαλαρώνει και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία.

Στο σπίτι κανείς δεν μιλά Αγγλικά, παρά μόνο η γιαγιά που γνωρίσαμε στο περσινό σποτ, η οποία μιλάει με τον τουρίστα και μεταφράζει αυτά που θέλει να πει. Ο Ψαραντώνης γνωστός για το χιούμορ του, πειράζει τον τουρίστα ενώ αυτός… γλυκοκοιτάζει την γαλανομάτα κοπέλα απέναντί του.

Στη συνέχεια, ο Ψαραντώνης πιάνει τη λύρα και το κρητικό γλέντι ξεκινάει, ενώ ο παππούς πάει να προξενέψει στον Γερμανό τουρίστα το… Κατερινιώ. Στην αρχή ο τουρίστας νομίζει ότι πρόκειται για την πανέμορφη κοπέλα, ωστόσο, όταν καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυτή η νύφη, το βάζει στα πόδια!

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: