Ο προσομοιωτής της Nissan Formula E στην CES

Με ειδική τεχνολογία που  μιμείται την επιτάχυνση από 0 έως 100 km / h, επιτρέποντας στους επισκέπτες να βγάζουν selfies, στην ταχύτητα ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου !

Η Nissan δίνει στους επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης  CES, την ευκαιρία να βιώσουν τη συγκίνηση της αγωνιστικής  επιτάχυνσης, χρησιμοποιώντας τεχνολογία που προσομοιώνει την άμεση επιτάχυνση του ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Nissan Formula E.

Με τη βοήθεια  ηλεκτρικών ανεμιστήρων και ειδικών εφέ, οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν τον άνεμο στα μαλλιά τους, καθώς επιταχύνουν από 0 έως 100 km / h σε 2,8 δευτερόλεπτα,  καταγράφοντας τη δράση σε ένα “powe selfie” gif.

Το αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών ρύπων της Nissan Formula Ε, θα δεσπόζει στον χώρο του ειδικά διαμορφωμένου περιπτέρου.  Το κόκκινο, ασπρόμαυρο σχέδιό του, εμπνέεται από το Ιαπωνικό ένδυμα κιμονό, ένα παραδοσιακό σύμβολο της μακροζωίας και της καλής τύχης.

Ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων  οχημάτων στην Ευρώπη, η Nissan συμμετέχει  στο πρωτάθλημα ABB FIA της  Formula E,  για να αποδείξει την ισχύ και την απόδοση της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της, καθώς αποτελούν  βασικό πυλώνα του οράματος  Nissan Intelligent Mobility.

Με την συμμετοχή της στην Formula E, η Nissan κεφαλαιοποιεί την εμπειρία της με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των ηλεκτρικών της οχημάτων και αντιστρόφως . Για παράδειγμα, το λογισμικό διαχείρισης ενέργειας του αγωνιστικού αυτοκινήτου της Formula E της Nissan, διαθέτει γραμμές κώδικα που χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Nissan LEAF, αλλά και τα επερχόμενα οχήματα έχουν επηρεαστεί έντονα από την αγωνιστική μηχανή.

“Θέλαμε να αναπτύξουμε ένα αυτοκίνητο που να τιμά την Ιαπωνική κληρονομιά και τη μακρά παράδοση της Nissan στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αξιοποιώντας παράλληλα τις καινοτόμες τεχνολογίες για  τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι πελάτες μας” δήλωσε ο Michael Carcamo, διευθυντής παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan. “Η Formula E δείχνει την απίστευτη απόδοση που μπορείτε να πάρετε από ένα EV. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εκτός από  πρακτικά, αποτελεσματικά και ωραία για το περιβάλλον,  είναι και πολύ διασκεδαστικά στην οδήγηση.”

Οι οδηγοί Sebastien Buemi και Oliver Rowland, θα βρίσκονται για δεύτερη σεζόν πίσω από το τιμόνι της Formula E της Nissan.  Επιπλέον, το αυτοκίνητο “Gen2” Formula E, διαθέτει ένα ανανεωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του πρωταθλήματος. Αυτό αντικαθιστά το σύστημα με τους διπλούς ηλεκτροκινητήρες που έφερε τα ρεκόρ για την ομάδα της  Nissan e.dams, στην πέμπτη σεζόν.

Ο προσομοιωτής της Nissan Formula E στην CES gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: