Ο πρώην της Φουρέιρα πέταξε έξω από το πλοίο τους πυροσβέστες που έσβησαν την φωτιά στη Κεφαλλονιά

Ο διευθυντής της εταιρείας Kefalonian Lines, ο οποίος δίσταζε στο παρελθόν να σκορπά άφθονο χρήμα για να κάνει ντόλτσε βίτα με τη γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, είναι πίσω από την απίστευτη ιστορία με τους ταλαιπωρημένους πυροσβέστες, οι οποίοι κατέβηκαν από το πλοίο του «Nissos Kefalonia» που θα τους μετέφερε στην Κυλλήνη, με το αιτιολογικό ότι η εταιρία δεν είχε σύμβαση με την πυροσβεστική!

Όλα, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, συνέβησαν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι άντρες της Πυροσβεστικής πήγαν στο λιμάνι του Πόρου για να επιβιβαστούν στο πλοίο.

Έκπληκτοι έμειναν όμως, όταν άκουσαν ότι η Kefallonia Lines θα τους «ευχαριστούσε» για τη μάχη που έδωσαν ανάμεσα στις φλόγες αφήνοντάς τους αποκλεισμένους στο λιμάνι του νησιού.

Για τη ντροπιαστική αντιμετώπιση τους, η ομοσπονδία έκανε επίσημη έγγραφη καταγγελία, που κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα. Η εταιρία απάντησε στις καταγγελίες τονίζοντας ότι δεν είχε… ενημερωθεί για την επικείμενη μεταφορά των πυροσβεστών στην Κυλλήνη!

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: