Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν γίνεται «Κομάντο – Σβαρτσενέγκερ» [επικό βίντεο]

Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν είναι ένας εκκεντρικός άνθρωπος. Ο 60χρονος Κουρμπανγκουλί Μπερντιμουχαμέντοφ κατά καιρούς έχει εμφανιστεί στην κρατική τηλεόραση κρατώντας την κιθάρα του και τραγουδώντας, έχει συμμετάσχει σε αγώνεις αυτοκινήτων και έχει εμφανιστεί με στρατιωτική στολή να κρατά όπλο και μαχαίρια και να δείχνει πόσο καλός είναι στον στόχο.

Η ιστοσελίδα της αντιπολίτευσης The Chronicles of Turkmenistan, σε μια προσπάθειά της να υπονομεύσει τον πρόεδρο, έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που αποδεικνύει πως ο Μπερντιμουχαμέντοφ μιμείται τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην ταινία του 1985 «Κομάντο».

Να σημειώσουμε πως ο Μπερντιμουχαμέντοφ είναι πρώην οδοντίατρος που πήρε την εξουσία το 2006, όταν απεβίωσε ο πρόεδρος Σαπαρμουράτ Νιγιαζόφ, ο οποίος είχε αλλάξει τα ονόματα στους μήνες του χρόνου δίνοντας, μεταξύ άλλων, το όνομα του ίδιου και της μητέρας του.

Ξεπερνώντας λοιπόν τον προκάτοχό του, πριν δύο χρόνια κατασκεύασε στην πρωτεύουσα Ασγκαμπάτ το άγαλμά του από μάρμαρο και χρυσό με ύψος 21 μέτρα.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: