Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ πασχίζει να μείνει κοντά στους… «απλούς» ανθρώπους

Αν και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ καταβάλλει προσπάθειες να μείνει κοντά στους «απλούς» ανθρώπους φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο βιογράφος Μπάρι Μάιλς, που έγραψε το βιογραφικό βιβλίο για τους Beatle το 1997.

«Ήθελε απεγνωσμένα να είναι ένας «κανονικός» άνθρωπος. Όταν μπορούσε μετακινούνταν με το λεωφορείο… και ανησυχούσε μη χάσει την επαφή με αυτό που θεωρούσε «απλός» άνθρωπος», δήλωσε ο Μάιλς στην Express.

Ωστόσο στη συνέχεια διηγήθηκε μία ανέκδοτη ιστορία με τον ΜακΚάρτνεϊ που αποδεικνύει ότι παρά τις προσπάθειές του δεν κατόρθωσε να κρατήσει επαφή με το πραγματικό κόστος των προϊόντων του 21ου αιώνα.

«Θυμάμαι μόλις πριν από λίγα χρόνια όταν βρισκόμουν στο στούντιο του, ζήτησε από έναν συνεργάτη του να βγει έξω και να του αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι γιατί περίμενε επισκέπτες. Και του έδωσε 2 λίρες», είπε ο Μάιλς.

«Για να λάβει την απάντηση του συνεργάτη του: «Λοιπόν έχουν αυξηθεί οι τιμές Πολ». Τελικά δεν μπορείς να είσαι τόσο διάσημος και ταυτόχρονα να είσαι σε επαφή με τους «απλούς» ανθρώπους», κατέληξε ο Μάιλς.

Στο μεταξύ στις 30 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε ότι οι Beatles θα συνεργαστούν με τον σερ Πίτερ Τζάκσον για να δημιουργήσουν μια νέα ταινία με τις τελευταίες μέρες του συγκροτήματος.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: