Ο πιο οικονομικός τρόπος για να δεις αν μια τάση σου ταιριάζει ή όχι

 

Παρ” όλα αυτά, ακόμη έχεις τις αμφιβολίες σου. Το ξανασκέφτεσαι και αναρωτιέσαι αν το χρειάζεσαι πραγματικά. Και κυρίως, αν σου αρέσει πραγματικά.

Με τα social media και βλέποντας άλλες γυναίκες να κάνουν εμφανίσεις φορώντας τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν, είναι εύκολο να «παραπλανηθούμε».

 

Και εξηγώ: Μερικές από τις αγαπημένες μας γυναικείες παρουσίες έχουν την (οικονομική) ευχέρεια να σπαταλήσουν τα λεφτά τους σε ρούχα που βασίζονται σε trends. Εμείς ίσως να μην έχουμε την ίδια δυνατότητα. It’s OK όμως, γιατί υπάρχει τρόπος να τεστάρουμε αν μια τάση μας ταιριάζει ή όχι.

 

Πριν προλάβεις λοιπόν, να επενδύσεις τα λεφτά σου σε μια τάση που μπορεί να «ξεθωριάσει» μέσα σε λίγους μήνες ή που μπορεί να μην σου αρέσει τελικά, εμείς σου προτείνουμε να κάνεις το εξής:

Δοκίμασε μια τάση επιλέγοντας πρώτα ένα αξεσουάρ.

Αντί να ξοδέψεις λεφτά σε αυτό το πορτοκαλί duster coat, μπορείς να τεστάρεις την τάση αγοράζοντας ένα ζευγάρι πορτοκαλί παπούτσια ή μια πορτοκαλί τσάντα ή ακόμη και ένα ζευγάρι πορτοκαλί σκουλαρίκια.

Τα αξεσουάρ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δεις αν σου αρέσει μια τάση πριν «αφοσιωθείς» σ” αυτή ολοκληρωτικά. Έτσι, αν δεν σου αρέσει η τάση που επέλεξες δεν θα μετανιώσεις την αγορά που έκανες.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: