Ο πιο cool τρόπος να φορέσεις τα κλασικά, λευκά sneakers σου αυτή τη σεζόν

Εδώ έρχονται τα λευκά , όχι απαραίτητα τα chunky, αλλά εκείνα που έχεις εδώ και χρόνια στην ντουλάπα σου. Αυτά λοιπόν τα παπούτσια μπορούν να ταιριάξουν άψογα με το κοστούμι σου και να σου χαρίσουν ένα cool, athleisure outfit. Δεν έχει πολλή σημασία ποιο είδος κοστουμιού θα επιλέξεις και σε ποια γραμμή. Προφανώς ό,τι σου ταιριάζει καλύτερα και νιώθεις ότι είναι κοντά στο στιλ σου. Εξάλλου, τα λευκά sneakers απλά θα το ολοκληρώσουν και θα του χαρίσουν εκείνη την sportive πινελιά που χρειάζεται το κοστούμι σου.

Φόρεσε τα λευκά σου sneakers με ένα κοστούμι σε ζεστή, γήινη απόχρωση και άνετη, oversized γραμμή. Ένα λευκό top αρκεί για να ολοκληρώσεις το look.

Είναι πολύ πιθανό φέτος να υποκύψεις στον πειρασμό ενός καρό κοστουμιού, το οποίο φυσικά ταιριάζει με τα λευκά σου sneakers.

Εννοείται ότι θα ταιριάξουν άψογα με τα εναλλακτικά κοστούμια, τα οποία αποτελούνται από πιο stylish παντελόνι, όπως αυτό το ροζ στο παραπάνω outfit.

Αν το κοστούμι σου έχει cropped παντελόνι, τότε σίγουρα τα sneakers είναι ένα ζευγάρι που θα του ταιριάξουν. Δοκίμασε ένα logo t-shirt μέσα από το σακάκι.

Τα κλασικά, λευκά sneakers σου είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν ακόμα και την πιο εναλλακτική εκδοχή του κοστουμιού.

My tip: Φόρα τα λευκά sneakers με ένα κοστούμι σε σπασμένη λευκή απόχρωση για ένα urban monochrome look ή παίξε με τη διαχρονική αντίθεση του λευκού και του μαύρου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: