Ο Pharrell Williams συνεργάζεται με τη Chanel για μια συλλογή που αντιστέκεται στους έμφυλους ρόλους

Πριν πεθάνει, λοιπόν, ετοίμαζε ήδη ένα ενδιαφέρον project με τον Pharrell Williams. Έναν μουσικό που αρχικά, κάποιος μπορεί να μην περίμενε ότι «ταιριάζει» με τη φιλοσοφία ή το στιλ της Chanel. Αλλά αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας του οίκου και του Karl που τον διεύθυνε. Το γεγονός ότι έβλεπε πέρα από το status του γαλλικού οίκου και προς τη δημιουργικότητα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Νέος ή πιο ώριμος. Σχεδιαστής ή όχι. Εξ” ού και η συνεργασία του με τον Pharrell.

Ο γνωστός μουσικός έχει συνεργαστεί με τον οίκο στο παρελθόν, ποζάροντας συχνά σε καμπάνιες του, έχοντας περπατήσει στην πασαρέλα των shows του και γενικά έχοντας μια στενή σχέση με τον Lagerfeld και όλη την ομάδα Chanel. Τώρα αυτή η σχέση τους, γίνεται εμπιστοσύνης, καθώς το γαλλικό brand ανέθεσε στον Pharrell την δημιουργία μιας συλλογής σε συνεργασία με την Chanel.

Ήταν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς που ο Pharrell ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια συλλογή σε συνεργασία με τον οίκο και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά σ” αυτή.

Ο μουσικός δημοσίευσε ένα behind-the-scenes βίντεο με αφορμή τη συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 4 Απριλίου.

Στο βίντεο, ο Pharrell μιλάει για τη σχέση του με τον γαλλικό οίκο, πώς έχει συνεργαστεί μαζί του σε καμπάνιες, για τα δικά του sneakers μαζί με την adidas και την εμφάνιση που έκανε στην πασαρέλα σε fashion show του brand. Αναφέρεται φυσικά και στον Karl Lagerfeld, δηλώνοντας ότι χωρίς εκείνον αυτή η συλλογή δεν θα ήταν εφικτή.

Όσον αφορά την συλλογή, στο βίντεο έχουμε την ευκαιρία να δούμε μερικά από τα ρούχα και αξεσουάρ της κολεξιόν, αλλά και το καστ των μοντέλων που εμφανίζονται στην καμπάνια. Όπως ήταν αναμενόμενο, επέλεξε ένα αρκετά «διαφορετικό» καστ μοντέλων, με πρόσωπα όπως τις Anok Yai, Adut Akech, Adesuwa και άλλες να ποζάρουν στον φακό.

 

Η συλλογή είναι μια μίξη κλασικών στοιχείων και σχεδίων της Chanel με ένα πιο επίκαιρο και streetwear ύφος.

 

Αλυσίδες με διαμάντια που αναγράφουν “Chanel Pharrell” θα είναι σίγουρα τα hits της συλλογής, μαζί με τα stylish t-shirts και φουτεράκια.

 

Ο Pharrell εμφανίζεται και αυτός στην καμπάνια, συνδυάζοντας ρούχα της συλλογής με Chanel κολιέ με πέρλες, υπενθυμίζοντάς μας ότι όλοι και όλες μπορούν να φορέσουν κάτι απ” αυτή.

Ο μουσικός θέλει όσοι φορέσουν ρούχα της συλλογής να εξερευνήσουν το στιλ τους και να αντισταθούν σε τυχόν έμφυλους ρόλους που μπορεί να ορίζει η μόδα. Τι θεωρείται «ανδρικό» ή «γυναικείο» ένδυμα; Ο Pharrell θέλει να καταρρίψει τους όρους και να κάνει μόδα για όλους.

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/pharrell/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: