Ο Παύλος Μιχαηλίδης στον Ο.Λ.Α. Επί της ουσίας συζήτηση για το Master plan του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης

Ο Παύλος Μιχαηλίδης στον Ο.Λ.Α. Επί της ουσίας συζήτηση για το Master plan του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνάντηση του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΣΑ για την », Παύλου Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξ/πολης (Ο.Λ.Α.) Σταύρο Σταυράκογλου στα γραφεία του Οργανισμού το πρωί της Πέμπτης. Τέθηκαν ερωτήσεις από τον κ. Μιχαηλίδη και δόθηκαν απαντήσεις από τον Πρόεδρο σχετικά με το Master plan που αφορά στην ανάπτυξη του λιμανιού της πόλης, της παραλίας (από τους Ναυτοπροσκόπους έως και τον

Άγιο Ευπλου), την αξιοποίηση του εμπορευματικού σταθμού, την ανάπλαση του σιδηροδρομικού σταθμού και την εκ νέου χάραξη γραμμών, τη δημιουργία υδατοδρομίου και τη σύνδεση του λιμανιού με το αεροδρόμιο. Ένα κόστους 80 εκατομμ. και δημιουργίας 600 θέσεων εργασίας.
Το λιμάνι, είναι υπόθεση όλων μας, είπε ο κ. Σταυράκογλου και σημείωσε πως στο σχεδιασμό και τους στόχους του ΟΛΑ «συγκεντρώνονται τα τρία στοιχεία που εμπεριέχονται στο όνομα της παράταξης «ΑΝΑΣΑ», ΑΝΑπτυξη, Συμμετοχή, Αλληλεγγύη». Γι΄αυτό, πρόσθεσε, πρέπει να υπάρξει συνεργασία της Περιφέρειας, αλλά και του Δήμου.
Ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τον κ. Σταυράκογλου για την εποικοδομητική συζήτηση, εξέφρασε την αλληλεγγύη της παράταξης στο έργο του Οργανισμού και δεσμεύτηκε για συνεχείς επαφές και μετά τις εκλογές από όποια θέση και αν βρίσκεται. Στη συνέχεια συναντήθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στον Ο.Λ.Α.
Τον κ. Μιχαηλίδη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Ειρήνη Αλεξά – Γκόγκου, Ελένη Χατζηβασιλειάδου, Κυριάκος Αραμπατζής, Κώστας Κασίδης, Ιπποκράτης Δήμητσας και Πέτρος Κωνσταντινίδης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός από τον Πρόεδρο του ΟΛΑ, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Ζησάκης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Χρήστος Γκαζέπης.

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: