Ο πατέρας της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ σπάει τη σιωπή του! Οι δηλώσεις που κίνησαν υποψίες (Βίντεο)

Η υπόθεσή της απασχόλησε το Πανελλήνιο. Η ιστορία της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ Μαρίας Νέστορα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 27 Αυγούστου, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα.

Όπως σας ενημερώσαμε η κοπέλα βρέθηκε να κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι, και ύστερα από τη μαρτυρία μιας γυναίκας, εντοπίστηκε από τις Αρχές. Η νεαρή μάλιστα δεν είχε κρύψει την ενόχλησή της σχετικά με τον σάλο που είχε προκληθεί, τονίζοντας πως δεν διέτρεχε κανενός είδους κίνδυνο.

Η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη εντόπισε τον πατέρα της φοιτήτριας, ο οποίςο έσπασε τη σιωπή του. «Πήγε να συνεχίσει τις διακοπές της μαζί με τη μητέρα της. Ευχαριστώ μια χαρά είναι η κοπέλα. Όλα είναι εντάξει». Όταν ωστόσο η δημοσιογράφος ρώτησε τον πατέρα της κοπέλας γιατί τόσες μέρες δεν τους πήρε ένα τηλέφωνο, οι απαντήσεις εκείνου κίνησαν υποψίες καθώς δεν ήταν ιδιαιτέρως ξεκάθαρες. Δείτε στο βίντεο τι απάντησε και θα καταλάβετε!

Εντύπωση μάλιστα είχε προκαλέσει και το γεγονός πως η φοιτήτρια είχε φύγει από το σπίτι της με 20.000 ευρώ και βρέθηκε με 28000 δολάρια. Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο.

youweekly.gr-Koinwnia

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: