«Ο πατέρας μου με πούλησε για γάμο στα 13»

 Το 2017 ακόμα υπάρχουν οικογένειες στην Ινδία που πουλούν τις νεαρές τους κόρες σε πλούσιους συνήθως ηλικιωμένους άνδρες αραβικών κρατών. Τις περισσότερες φορές αυτοί οι άνδρες γρήγορα εγκαταλείπουν τις νεαρές συζύγους τους. Αυτή είναι η αληθινή ιστορία μιας τέτοιας νεαρής γυναίκας που την πούλησαν οι γονείς της όταν ήταν 13 ετών.

«Όταν ήμουν 13 ετών ο πατέρας με πήγε σε ένα άγνωστο κτίριο. Υπήρχαν άνδρες σε ένα δωμάτιο, οι οποίοι με περίμεναν. Με κοιτούσαν επίμονα. Ο πατέρας μου είπε ότι μέχρι το βράδυ θα είμαι παντρεμένη με έναν από αυτούς έναντι 385 δολαρίων». Τα τελευταία τρία χρόνια νεαρές μουσουλμάνες από το νότο της Ινδίας έχουν δηλώσει την αστυνομία ότι είχαν πουληθεί για γάμο με ηλικιωμένους άνδρες από τη Μέση Ανατολή. «Κλαίγοντας τους παρακάλεσα ότι ήθελα να συνεχίσω το σχολείο. Κανείς δεν με άκουσε. Η μαμά μου έντυσε νύφη και ξαφνικά βρέθηκα παντρεμένη. Όταν μείναμε μόνοι, είδα το πρόσωπό του. Ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα σε ηλικία. Ήταν 55 ετών και ένα βράδυ με εξανάγκασε να κοιμηθώ μαζί του. Έκλαψα. Με βίαζε για τρεις εβδομάδες».

«Ήθελε να πάει στην Ιορδανία για να φροντίζω τα παιδιά του και τις άλλες συζύγους του. Αρνήθηκα. Ο πατέρας μου τον έπεισε να τον ακολουθήσω αργότερα. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Είμαι ακόμα παντρεμένη αλλά δεν ξέρω πού είναι άνδρας μου. Η κοινωνία με χλευάζει επειδή παντρεύτηκα έναν άνδρα μεγαλύτερο σε ηλικία. Οι γονείς μου με ξεγέλασαν».

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: