O παπαγάλος «μάρτυρας» σε βιασμό και δολοφονία – Άκουσε τα τελευταία λόγια του θύματος

Τα σχόλια ενός παπαγάλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δίκη βιασμού και δολοφονίας.

Η 46χρονη Ελίζαμπεθ Τολέδο βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε στην πόλη Σαν Φερνάντο της Αργεντινής τον Δεκέμβριο του 2018.

Στο τέλος του μήνα, ένας αστυνομικός που φύλαγε τη σκηνή του εγκλήματος άκουσε έναν παπαγάλο να λέει «Ay, όχι, Por faver, soltame!» (Όχι, σε παρακαλώ, άσε με να φύγω).

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο παπαγάλος επαναλάμβανε τα τελευταία λόγια της ιδιοκτήτριάς του, καθώς φέρεται να ξυλοκοπήθηκε και να βιάστηκε από δύο συγκατοίκους της.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας γείτονας άκουσε τον παπαγάλο να λέει «γιατί με χτυπάς» καθώς ένας από τους συλληφθέντες υπόπτους διέφυγε από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικεφαλής εισαγγελέας Bibiana Santella συμπεριέλαβε την «μαρτυρία» του παπαγάλου στο φάκελο της υπόθεσης.

Μια αυτοψία έδειξε ότι το θύμα ξυλοκοπήθηκε, βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου. Το πτώμα της 46χρονης βρέθηκε γuμνό και ξαπλωμένο ανάσκελα σε ένα στρώμα στο πάτωμα.

Η 46χρονη ενοικίασε ένα δωμάτιο σε τρεις άντρες στο ίδιο σπίτι.

Οι συγκάτοικοι Miguel Saturnino Rolon και Jorge Raul Alvarez συνελήφθησαν για την ανθρωποκτονία.

Ο τρίτος συγκάτοικος συνελήφθη επίσης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει ένα άλλοθι για τον χρόνο που διαπράχθηκε το έγκλημα.

Πηγή: topontiki.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: