Ο οργασμός ο εγγυημένος: 5 στάσεις για να τον πετύχεις… οπωσδήποτε

Κακά τα ψέματα, μπορεί σημασία να έχει πάντα και το ταξίδι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να στοχεύσεις και στον προορισμό. Και ποιος είναι ο προορισμός στο σeξ; Μα φυσικά ο οργασμός. Διότι φίλη μου, καλές οι τσαχπινιές, ακόμα καλύτερες οι στάσεις οι μπελαλίδικες, αλλά χωρίς κορύφωση τι να το κάνεις; Με λίγα λόγια, το παρακάτω θέμα είναι αφιερωμένο στον οργασμό και κυρίως στους τρόπους με τους οποίους θα τον πετύχεις ιδίως αν αντιμετωπίζεις κάποιες… δυσκολίες. 5 στάσεις είναι το μυστικό της επιτυχίας, και στις έχω εδώ.

Η on top

Αγαπημένη στάση κυρίως των γυναικών, και φυσικά αυτών που δυσκολεύονται με τον οργασμό. Διότι φίλη μου, εκτός από τη διείσδυση υπάρχει και η τριβή, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Εκείνος από την άλλη έχει τρομερή θέα, είναι κάπως αραχτός, και γενικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην αγαπάει τη στάση αυτή.

Πάρτο… πλαγίως

Η στάση αυτή έχει ως εξής: Ξαπλώνετε στα πλάγια, και περνάς τα πόδια σου ανάμεσα στους γοφούς του, ώστε και διείσδυση να επιτρέπεται και τα χέρια σου να είναι ελεύθερα για να μπορείς να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Και όλα καλά.

Η ώρα του sex toy

Πάρε ένα μικρό δονητή και τοποθέτησέ τον χαμηλά στην κοιλιά σου ώστε να στέλνει δονήσεις… εκεί που πρέπει. Στη συνέχεια ξάπλωσε ανάσκελα σε ένα τραπέζι και βάλε τον παρτενέρ σου όρθιο μπροστά σου. Με τον τρόπο αυτό ο οργασμός σου γίνεται πολύ πιο εύκολος και φυσικά έντονος.

Το spooning… αλλιώς

Είσαι ντροπαλή και παράλληλα συναισθηματική; Αυτή η στάση είναι για σένα. Καθίστε σε στάση spooning, αν θέλεις άφησε το σουτιέν σου για να… οργιάσει η φαντασία, και βάλε το χέρι του στην κλειτορίδα σου. Με τον τρόπο αυτό, και οργασμό θα έχεις και δε θα κουραστείς.

Το cowgirl το ανάποδο

Αυτή η στάση φίλη μου είναι σε περίπτωση που δεν είσαι ντροπαλή, και θέλεις να δείξεις τον πιο kinky και σeξι εαυτό σου. Βάλτον να ξαπλώσει ανάσκελα, και ανέβα πάνω του αλλά με την πλάτη γυρισμένη προς το μέρος του. Στην προκειμένη μπορείς να ελέγξεις και την τριβή και τη διείσδυση.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: