Ο Όμιλος Συγγελίδη ανέλαβε την EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα

Στόχος να γίνει ο ηγέτης στις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων πολλαπλών μαρκών (Multi-branding aftersales) έχουν βάλει οι επικεφαλής  της εταιρίας  EURO REPAR CAR SERVICE, μέλος του Ομίλου Stellantis.

Η φιλοσοφία της εταιρίας συνοψίζεται στην φράση: «Nα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους».

Την επένδυση και ανάπτυξη της EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα ανέλαβε πρόσφατα ο  Όμιλος Συγγελίδη, ο οποίος διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Μέχρι σήμερα  έχουν ενταχθεί στο δίκτυο επί ελληνικού εδάφους δέκα σημεία Euro REPAR ενώ στόχος είναι η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023.

Το δίκτυο των συνεργείων της Eurorepar Car Service μπορεί να προσφέρει  υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, διαγνωστικού ελέγχου, προέλεγχου ΚΤΕΟ κ.α,  σε επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά  πολλαπλών μαρκών.

Σήμερα η EURO REPAR CAR SERVICE αποτελείται από ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο που μετράει πάνω από 5.500 συνεργεία με παρουσία σε 26 χώρες.

Στην Ελλάδα η εταιρία διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα «multibranding» τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ηλεκτρονική πρόσβαση στην τεχνική βιβλιογραφία των κατασκευαστών.  Σε συνδυασμό μάλιστα με τους εξειδικευμένους τεχνικούς, εξασφαλίζει ότι μπορεί  να πραγματοποιήσει σωστά οποιαδήποτε εργασία  συντήρησης ή επισκευής χρειαστεί σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές  και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.

Μέσα από τη βάση  των τεχνικών δεδομένων,  ο κάθε τεχνικός του δικτύου Eurorepar Car  Service μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τα διαστήματα  του σέρβις  κάθε μοντέλου ( χιλιομετρικά ή χρονικά ), καθώς και ποιά ανταλλακτικά και ποιές εργασίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάθε σέρβις. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι η συντήρηση ενός αυτοκινήτου γίνεται σύμφωνα με ότι ορίζει ο κατασκευαστής του.

Στον ιστότοπο www.eurorepar.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το δίκτυο των συνεργείων της Euro REPAR καθώς και το σύνολο των εργασιών – ανταλλακτικών που παρέχουν.

 

 

 

Ο Όμιλος Συγγελίδη ανέλαβε την EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: