Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς

Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς

Ο επικράτησε επί της Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς
Ο Ολυμπιακός βελτίωσε την άμυνα του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μάλαγα και νίκησε την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ του Ομπράντοβιτς με 69-60 στον μικρό τελικό του «Gloria Cup».

Οι «ερυθρόλευκοι» με βάση την άμυνα τους κυριάρχησαν στην δεύτερη και στην τρίτη περίοδο και έφτασαν να προηγούνται ακόμη και με διαφορά 18 πόντων λίγο πριν το 25’ (51-33).

Στην δεύτερη περίοδο το επιμέρους σκορ ήταν 26-14 και στην τρίτη 21-13. Κορυφαίοι της ομάδας του Πειραιά ήταν οι Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος έκανε μεγάλη στην άμυνα της τουρκικής ομάδας με τα εύστοχα τρίποντα του, Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 7 (15-8) 1’ και 20’’ πριν την λήξη της πρώτης περιόδου.

Με την είσοδο των Πέτγουεϊ, Σλούκα, οι «ερυθρόλευκοι» βελτιώθηκαν αμυντικά, απέκτησαν μεγαλύτερη ταχύτητα και στις δύο πλευρές του γηπέδου και με τα τρίποντα του Αμερικανού φόργουορντ, που τελείωσε το πρώτο μέρος με 13 πόντους και 3/5 τρίποντα, ξέφυγαν με 11 (38-27) λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

pamesports.gr

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: