Ο οίκος Off-White λανσάρει τσάντα με τρύπες. Και νόμιζες ότι οι μικροσκοπικές είναι η πιο τρελή τάση

Διάβασε ακόμη:

Στο show του Off-ite για τη Spring 2020 συλλογή του οίκου, είδαμε το νέο It item της σεζόν: τη Meteor bag, μια δερμάτινη tote τσάντα που έχει τρεις μεγάλες τρύπες πάνω της, πράγμα που επιτρέπει στον κάτοχο της να την περνάει την μέσα από τον χέρι της για να την κρατήσει. Σύμφωνα με το brand, η τσάντα δεν έχει πρακτικό χαρακτήρα, μιας και δεν μπορείς να κουβαλήσεις τα υπάρχοντά σου μέσα της, κάτι σαν τη μικροσκοπική τσάντα του Jacquemus από τη Fall 2019 συλλογή.

ΙmaxTree

Δες ακόμη:

Η μη πρακτικότητα της τσάντας αυτής δεν σταματάει τον Virgil Abloh (καλλιτεχνικός διευθυντής του brand) από το να την πλασάρει ως το next-best-thing στην κατηγορία των αξεσουάρ και να την παρουσιάσει στην πασαρέλα της Spring 2020 συλλογής του.

ImaxTree

Το καλύτερο βέβαια της υπόθεσης είναι η τιμή του εν λόγω αξεσουάρ. Για μια τσάντα που δεν μπορεί να κουβαλήσει ούτε το κραγιόν σου (ή έτσι υποθέτουμε τουλάχιστον, δεν την έχουμε πιάσει και στα χέρια μας), το αξεσουάρ κοστίζει 1,665 δολάρια, περίπου 1.550 ευρώ δηλαδή.

Με τη συλλογή του οίκου να εμπνέεται από τη βροχή μετεωριτών, το ότι το σχέδιο της τσάντας ήταν αυτό, βγάζει περισσότερο νόημα στην επιλογή του σχεδίου. Αυτή εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Off-ite μας παρουσιάζει ένα τόσο εναλλακτικό σχέδιο αξεσουάρ. Στην αρχή της χρονιάς είχε λανσάρει μια tote τσάντα που γράψει πάνω “Cash Inside” (=Για μετρητά μέσα), ένα αξεσουάρ που κρατάνε πολλοί ήδη.

Screenshot από το farfetch.com

Τέλος, στην πασαρέλα για τη Fall/Winter 2019-2020 συλλογή ήταν από τους οίκους που λάνσαρε το trend των «double bags», παροτρύνοντάς μας να κρατάμε δύο τσάντες μαζί.

ΙmaxTree

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: