Ο οίκος Fendi γιορτάζει την iconic Baguette τσάντα από τα 90’s με νέα σειρά βίντεο

Ο οίκος Fendi γιορτάζει την iconic Baguette τσάντα από τα 90’s με νέα σειρά βίντεο

Η διάσημη τσάντα επιστρέφει στους δρόμους της πόλης που ενέπνευσαν το όνομά της!

Η ιστορία της Baguette:

Το 1997 ο κόσμος της μόδας είδε μια από τις πιο καινοτόμες δημιουργίες όλων των εποχών. Μικρή και απλή, σχεδιάστηκε για να κρατιέται κάτω από τον βραχίονα, όπως η γαλλική παραδοσιακή λιχουδιά από την οποία προέρχεται το όνομά της – την μπαγκέτα. Η Silvia Venturini Fendi ήταν αυτή που σχεδίασε την τσάντα, η οποία εξελίχθηκε σύντομα σε αντικείμενο λατρείας. Αγαπήθηκε από την Carrie Bradshaw στο Sex & The City, καθώς και από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η τσάντα Fendi Baguette έγινε μια από τις πρώτες It bags του κόσμου – και τώρα είναι πίσω και μάλιστα για να μείνει.

Έκτοτε, έχουν παραχθεί περισσότερα από χίλια κομμάτια, επιβεβαιώνοντας περαιτέρω την ευελιξία της. Έχει καλυφθεί με εξωτικά δέρματα, ακόμη και με τις καλλιτεχνικές πινελιές των Damien Hirst, Richard Prince και Jeff Koons.

Μια από τις πρώτες It bags είναι τάση ξανά:

Ο οίκος Fendi γιορτάζει φέτος το καλοκαίρι τη δημιουργία αυτής της τσάντας με μια νέα σειρά βίντεο «The Baguette Walk». Σε αυτό πρωταγωνιστεί η Γαλλίδα ηθοποιός Ana Girardot, η Ισπανίδα influencer María Bernad, και τα μοντέλα Nini Li-Yun και Fatdwa Diawara. Όλες μαζί απολαμβάνουν μια μέρα κρατώντας την Baguette του 1997 για τη capsule συλλογή για το Καλοκαίρι του 2021. Τα βίντεο αντικατοπτρίζουν καλλιτεχνικά το πνεύμα της τσάντας και αποτυπώνουν την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’90 καθώς τα κορίτσια εξερευνούν τους δρόμους του Παρισιού.

Αυτό το βίντεο μάς θύμισε τον λόγο για τον οποίο αυτή η τσάντα συνεχίζει να είναι το πιο επιθυμητό πολυτελές κομμάτι εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Η Fendi Baguette του 1997 θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2021.

Nα θυμίσουμε πως το 2020 ο οίκος Fendi λάνσαρε το «The Baguette Dance», μέρος της #BaguetteFriendsForever καμπάνιας του.

Τι είναι το «The Baguette Dance» που λανσάρει ο οίκος Fendi;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: