O οίκος Balenciaga ξαναχτυπά και κάνει τα Crocs stilettos

 

Λίγες μέρες πριν, στο επίσημο profile του οίκου στο Instagram, δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία, όπου ένα εκκεντρικό ζευγάρι γόβες έκαναν την εμφάνισή τους. Ωστόσο, πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία για μία πιο κοντινή ματιά στα νέα ψηλοτάκουνα και τώρα πιο μπορώ να σου πω ότι υπάρχει η high-heeled εκδοχή των Crocs. Δεν μπορεί να μην θυμάσαι την περσινή μανία με τα , τα οποία παρά το κόστος τους -600 δολάρια- εξαντλήθηκαν πριν καν κυκλοφορήσουν.

 

Δεν είναι καθόλου περίεργο λοιπόν, το γεγονός ότι τα stiletto Crocs ανήκουν στη συλλογή του οίκου για το επόμενο φθινόπωρο. Ο κόστος αυτών ξεκινά από τα 495 δολάρια και φτάνει τα 850 δολάρια. Η τιμή είναι ανάλογη των charms που θα έχει πάνω το εκάστοτε ζευγάρι, αλλά με βάση τον περσινό χαμό, δεν θα αποτελέσει εμπόδιο η τιμή.

Προσωπικά, αν πρέπει να συγκρίνω τις δύο εκδοχές των Crocs από τον Balenciaga, σαφώς κλείνω προς την πιο πρόσφατη, η οποία οφείλω να σου πω ότι οπτικά τουλάχιστον θυμίζει εκείνα τα jelly pumps Melissa που έγιναν παγκοσμίως γωνστά μέσα από την συνεργασία με την Vivienne Westwood. Τουλάχιστον οπτικά, αφού δεν έχω πιάσει στα χέρια μου τα Crocs stilettos.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο . Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/balenciaga

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: