Ο ΟΦΗ είναι το αφεντικό

Μπροστά σε 9.000 και πλέον… οπαδούς του, ο τρομερός ΟΦΗ «κατάπιε» τον κακό Άρη (2-0) και υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του ήττα στη σεζόν, «σκαρφάλωσε» μόνος πρώτος στην κορυφή της Football League, στο +3 από τους «κίτρινους»!

Έτσι, οι Κρητικοί προσπερνούν σε μία από τις τελευταίες «στροφές» (έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε) την ομάδα της Θεσσαλονίκης και γίνονται εκείνοι το μεγάλο φαβορί να ανέβουν ως πρωταθλητές στη Super League.

Ακόμη ένα γκολ για τον απίθανο Δημήτρη Μάνο, που άνοιξε το σκορ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο «Γεντί Κουλέ», έφτασε τα 19 τέρματα στο πρωτάθλημα και έγραψε ιστορία, καθώς «έπιασε» τον σπουδαίο Ρόναλντ Γκόμες, ο οποίος είχε, επίσης, 19 τη σεζόν 1999-2000, αλλά στην Α’ Εθνική. Ο 23χρονος επιθετικός, λοιπόν, έχει, πλέον, τη δυνατότητα να ξεπεράσει τον Κοσταρικανό και να «κυνηγήσει», μάλιστα, το θρυλικό ρεκόρ του Δημήτρη Παπαδόπουλου από το 1977, με 23 γκολ!

Το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων προήλθε από πολύ όμορφη εναλλαγή της μπάλας, με τον Μάνο να βρίσκεται σε θέση βολής στα αριστερά της περιοχής και να πλασάρει εύστοχα τον Αναγνωστόπουλο. Το 2-0, που διατηρήθηκε ως το τέλος, πέτυχε ο Βουό στο 47′, «σκοτώνοντας» τον Άρη. Ο Σενεγαλέζος σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Ιντζόγλου, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα των «κίτρινων».

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: