O οδοντίατρος της showbiz, νέος πρόεδρος της Τεχνόπολης στη θέση της Κατερίνας Γκαγκάκη

Ο αγαπημένος οδοντίατρος της ελληνικής showbiz ανέλαβε την προεδρία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων μετά την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις επιτυχημένες μεταμορφώσεις του Your Face Sounds Familiar του Ant1 είναι ο νέος πρόεδρος της Τεχνόπολης και μάλιστα συμμετείχε στην παρουσίαση του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αθηναίων, με τη νέα του αυτή ιδιότητα.

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, προήχθη από αντιπρόεδρος σε πρόεδρο όταν η συγκεκριμένη θέση έμεινε κενή μετά την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Υπενθυμίζεται πως αφορμή για την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη στάθηκαν τα σχόλια και ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου μετέχει, το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11) το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε.

Το βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά! Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης! Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα. Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1,ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων! Το κίνητρο του για να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου; «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται»!

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: