Ο Νότης δεν κρατήθηκε και ξαναχτύπησε – Δείτε τον να τα χώνει στον ηχολήπτη!! [βίντεο]

Ο Νότης δεν κρατήθηκε και ξαναχτύπησε   Δείτε τον να τα χώνει στον ηχολήπτη!! [βίντεο]

Είναι πολλοί εκεί έξω που δεν γουστάρουν την αλήθεια…
Βλέπουν έναν καλλιτέχνη με τα δικά τους μάτια. Είναι θαυμαστές και πρόβατα μαζί. Δημαγωγούνται και με προβληματίζουν.

Είναι μάζα. Και η μάζα κοινωνιολογικά και μόνο να το δεις κρύβει άσχημες συμπεριφορές. Εγώ είμαι αυτός στο παρελθόν που έχω αποθεώσει το Νότη.

Για τις καλλιτεχνικές ανατροπές που πρώτος εισήγαγε, τους δίσκους, την καριέρα ακόμη και κάποιες προσωπικές υποθέσεις που αφορούν σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του. Η διαφορά-που δεν μπορούν κάποιοι και δεν θέλουν να καταλάβουν- είναι πώς δεν είμαι χειροκροτητής του Νότη και κάθε Νότη εκεί έξω. Στην καλή είμαι εκεί όπως και στην στραβή. Κι αυτό είναι η δουλειά μου.

Δεν έχω μάθει να γράφω ψέματα. Άλλωστε αν έκανα κάτι τέτοιο δεν θα ήμουν εδώ… ούτε σε άλλα μετερίζια 23 χρόνια τώρα. Αντιθέτως έχω μάθει να γράφω αλήθειες παρά το όποιο κόστος.

Και η αλήθεια όταν την γράφεις οφείλεις να την αποδεικνύεις. Κι επειδή κάποιοι έσπευσαν να με αμφισβητήσουν και να μου επιτεθούν χυδαία στο Facebook… και όχι μόνo… πάρτε ένα από τα πολλά videos που έχω , στο οποίο αποτυπώνεται η κακή συμπεριφορά του καλλιτέχνη απέναντι στον συνεργάτη του.

Ακόμη και πρόβλημα να έχεις δεν το λες από το μικρόφωνο. Είναι λάθος. Για την εικόνα σου, τους πελάτες τον επιχειρηματία, τον χώρο που σε φιλοξενεί. Αυτό το έλλειμμα σεβασμού από τον παντογνώστη Νότη αναδείξαμε και έπεσαν να μας φάνε.

Αλλά στην Ελλάδα ζούμε… δείτε λοιπόν και τουμπεκιαστείτε…

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: