Ο νέος έρωτας του Ντανιέλ Μπατίστα με γοητευτική επιχειρηματία (φωτό)

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζεται πολύ συχνά στα στέκια του Κολωνακίου συνοδευόμενος από

μια ψηλή και γοητευτική γυναίκα πράγμα που έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για τη νέα του σύντροφο. 

Ο άσος του ποδοσφαίρου και η εντυπωσιακή συνοδός του έχουν εντοπιστεί ουκ ολίγες φορές να απολαμβάνουν το ποτό τους σε γνωστά μπαρ του κέντρου και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. 
«Ο Ντανιέλ και η Ηρώ γνωρίστηκαν πριν από 4 μήνες περίπου όταν η επιχειρηματίας πήγε τον γιο της στην ακαδημία ποδοσφαίρου στην Μεταμόρφωση που διατηρεί ο πρώην ποδοσφαιριστής. Η έλξη ήταν αμοιβαία και οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν διακριτικά τον πρώτο καιρό καθώς η επιχειρηματίας είχε μόλις βγει από μια μακροχρόνια σχέση με γνωστό πλαστικό χειρουργό. Ωστόσο η γοητεία, ο αυθόρμητός και ο ακέραιος χαρακτήρας του Μπατίστα κέρδισαν την εμπιστοσύνη της και έγιναν πολύ σύντομα ζευγάρι» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στο govastileto.gr. 

Οι δυο τους κυκλοφορούν τους τελευταίους δύο μήνες ανέμελοι και χαρούμενοι τα βράδια στην πόλη (πολλά μάτια μάλιστα έχουν δει τον Ντανιέλ να οδηγεί το Smart της Ηρώς) χωρίς να δίνουν καμία σημασία στα βλέμματα του κόσμου. 

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες η επιχειρηματίας (ασχολείται με τα ναυτιλιακά) ανέβασε φωτογραφίες μαζί με τον Ντανιέλ στον προσωπικό της λογαριασμό τις οποίες προλάβαμε και κρατήσαμε στο αρχείο μας και σας τις δημοσιεύουμε.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: