O Ναός του Ποσειδώνα θα μετατραπεί σε πασαρέλα για show της Mary Katrantzou. Το πρώτο της post από την Αθήνα

Mary Katrantzou Fall/ Winter 2012 (AP Photo/Jonathan Short)

Διάβασε ακόμη:

Η Katrantzou έγινε γρήγορα γνωστή για τα patterns και την εξαίσια τεχνική της στην κατασκευή των ρούχων, κάτι που εμάς τους Έλληνες μας γέμιζε με περηφάνεια μιας και πρόκειται για μια σχεδιάστρια που έχει γεννηθεί στη χώρα μας. Αν και δεν έχει μεγαλώσει εδώ, η Katrantzou πάντα είχε το βλέμμα της στραμμένο στη χώρα μας, .

Δες ακόμη:

Φέτος, το καλοκαίρι που την είδαμε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα, λοιπόν, δεν μας είχε περάσει καν από το μυαλό ότι σχεδίαζε να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή στη χώρα μας. Μιας και το Κ.Α.Σ. (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) είχε απαγορεύσει το 2017 στον, στα νέα αυτά ενθουσιαστήκαμε.

Mary Katrantzou Fall/Winter 2019-2020 (ImaxTree)

Σε συνεργασία, λοιπόν, με το Σωματείο Ελπίδα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στη σχεδιάστρια δόθηκε το ΟΚ ώστε να παρουσιάσει την Spring/Summer 2020 συλλογή της στον Ναό του Ποσειδώνα, στις 3 Οκτωβρίου. Οι προϋποθέσεις για τo fashion show; Θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό και ο αριθμός των καλεσμένων θα είναι πολύ συγκεκριμένος, οπότε μην περίμενεις πρόσκληση. Επίσης, το fashion show θα γίνει νοτίως του ναού και όχι περιμετρικά, όχι ότι αυτό μας ξεκαθαρίζει και πολύ το τοπίο του ύφους που θα έχει το show.

Ακόμα κι αν είχαμε λίγες πληροφορίες για το εν λόγω show, το σημερινό post της Katrantzou αναφορικά με το show, ξεδιαλύνει λίγο την κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@marykatrantzou) στις

Η ίδια ανεβάζοντας μια φωτογραφία του ναού, έγραψε: «Στις 3 Οκτωβρίου, σε ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του κόσμου, στον Ιερό Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο της Ελλάδας, θα παρουσιάσουμε τη Spring/Summer 2020 συλλογή μας, γιορτάζοντας την επέτειο των 30 χρόνων του Συλλόγου Ελπίδα. Το show θα συλλέξει πόρους για το Σωματείο Ελπίδα για τα παιδιά με καρκίνο και για το σημαντικό έργο του. Είμαι ευλογημένη που έχω την ευκαιρία να στηρίξω έστω και με μια μικρή προσφορά σαν αυτή, το έργο ζωής της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και με τιμάει που θα αφιερώσω αυτή τη συλλογή στη χώρα στην οποία γεννήθηκα. [….] Ο Ναός του Ποσειδώνα είναι από τα πιο συναρπαστικά σημεία στην Ελλάδα που ταξιδιώτες και καλλιτέχνες απ” όλο τον κόσμο επισκέπτονται για να εμπνευστούν.»

Ακόμα κι αν δεν καταφέραμε να απολαύσουμε τις δημιουργίες του Alessandro Michele στην Ακρόπολη, τώρα θα έχουμε ευκαιρία να το κάνουμε με τη συλλογή της Mary Katrantzou σε ένα εξίσου σημαντικό ελληνικό μνημείο σαν τον Ναό του Ποσειδώνα και μάλιστα από μια σχεδιάστρια με ελληνικές ρίζες. Περιμένουμε με ανυπομονησία.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: