Ο μόνος σωστός τρόπος να ξαναζεστάνεις την πίτσα

Το δεύτερο καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει με την πίτσα είναι τα… περισσεύματά της.

Τα οποία τρώγονται ακόμα και κρύα, όπως ξέρουν οι περισσότεροι.

Κι όμως, αν θέλουμε να την ξαναφάμε όπως κατέφτασε στο σπίτι μας, υπάρχει τρόπος. Και είναι ο μόνος σωστός. Και δεν είναι ο φυσικά!

Αυτό μας λέει η Susan Westmoreland, διευθύντρια του εργαστηρίου κουζίνας του περιοδικού Good Housekeeping, που έχει δοκιμάσει τέτοια πράγματα.

Και μας λέει πως ο καλύτερος τρόπος να τη ζεστάνεις είναι στο . Βάζουμε για μερικά λεπτά ένα (μη αντικολλητικό) τηγάνι σε δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψει. Κατόπιν τοποθετούμε εντός του τα κομμάτια και μειώνουμε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία.

Έπειτα από 2-3 λεπτά, η θα ξαναγίνει όπως και πρώτα.

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: