Ο Max Verstappen ξεκινάει πρώτος στο Silverstone- O Hamilton θέλει νίκη στην έδρα του

Στο χθεσινό Sprint Qualifying η κάκιστη εκκίνηση του Hamilton ήταν καθοριστική . Ο Max Verstappen το εκμεταλλεύτηκε, προσπέρασε εύκολα τον Hamilton και έστριψε πρώτος μετά την εκκίνηση. Από εκεί και πέρα όλα εξελίχθηκαν χωρίς εκπλήξεις. Το sprint qualifying των 100 χιλιομέτρων ή των 17 γύρων  έβγαλε νικητή.

Ο Ολλανδός τερμάτισε πρώτος και έτσι κέρδισε και τη σημερινή Pole Position. Ο Max Verstappen θέλει νίκη για να αυξήσει τη διαφορά του με τον Hamilton. Από την άλλη πλευρά ο Βρετανός που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Mercedes θέλει νίκη στην έδρα του. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη φορά μετά τον κορωνοϊό που έχουμε αγώνα στη Βρετανία με θεατές.

Τι έγινε χθες στο πρώτο sprint qualifying

Τα συναισθήματα της πρεμιέρας  του sprint qualifying είναι ανάμικτα. Αν άρεσε αυτή η δοκιμασία ή όχι θα δείξει. Σίγουρα ο Verstappen ήταν χαρούμενος αφού κέρδισε το Sprint Qualifying. Κέρδισε την 8η Pole Position στην καριέρα  του και σήμερα  ξεκινάει πρώτος στο Silverstone. Πίσω του με +1.430 ήταν ο Hamilton και τρίτος ο Bottas με +7.502.

Η αλήθεια είναι ότι είδαμε 17 όμορφους γύρους με αρκετό συναγωνισμό. Οι εντυπώσεις είναι θετικές. Δεν μένει παρά να δούμε αν η ιδέα του Sprint Qualifying θα συνεχιστεί η θα σταματήσει μετά τις τρείς δοκιμασίες.

Ο αγώνας ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στις 5 ώρα Ελλάδος.

Ο Max Verstappen ξεκινάει πρώτος στο Silverstone- O Hamilton θέλει νίκη στην έδρα του gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: