Ο Μασούντ δεν θα προσβάλλει ποτέ το Ιράν

Τη δική του θέση πήρε ο Μασούντ για το θέμα που προέκυψε για τη συμμετοχή του ίδιου και του Χατζισαφί στον επαναληπτικό αγώνα του Πανιωνίου με την Μακάμπι. Ο μέσος από το Ιράν τόνισε ότι η χώρα του αποτελεί για εκείνο προτεραιότητα και ότι προέρχεται από μια πόλη αίματος και αντίστασης, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να μην προσβάλλει ποτέ το Ιράν. Αναλυτικά το μήνυμά του στο Instagram αναφέρει: «Θα ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις για μερικά θέματα των προηγούμενων ημερών, χωρίς εισαγωγή.

1. Συγχαίρω όλους εσάς που αγνά και παθιασμένα δίνετε τις ζωές σας (για τη διατήρηση της υπερηφάνειας του Ιράν) και για όλες τις προσπάθειες που κάνετε.
2. Η χώρα μου πάντα αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα. Έτσι στο χώρο του αθλητισμού, πάντα προσπαθούσα να δίνω τη μέγιστη προσοχή μου και να είμαι κατάλληλος εκπρόσωπος της χώρας  μου. Έφερα εις πέρας την αποστολή να φορώ την τιμημένη φανέλα της εθνικής ομάδας κι άξιζε.
3. Είμαι πολεμιστής και κατάγομαι από την πόλη της ανιδιοτέλειας και της αντίστασης, μια πόλη αίματος. Άρα, καταλαβαίνω πολύ καλά την θέση των αγαπημένων μας που έκαναν τα πάντα για υπερασπιστούν την χώρα μας. Δεν θα προσπαθήσω ποτέ να προσβάλω το όνομα, την εικόνα και την θυσία αυτών των αγγέλων.
Τέλος, ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου που μας κατάλαβαν, τους καλλιτέχνες, τον κόσμο του ποδοσφαίρου, τους προπονητές και τους παίκτες». 

Πηγή: athlitikotetradio.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: