Ο Λαυρεντιάδης με μούσι και καροτσάκι

Ο Λαυρεντιάδης με μούσι και καροτσάκι

Σκιά του εαυτού του είναι ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παρουσιάζουν αποκλειστικά τα «Παραπολιτικά» και η οποία προέρχεται από το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

 Ο πάλαι ποτέ ισχυρός οικονομικός παράγοντας, που πάντα προσπαθούσε να τραβά την προσοχή στις κοσμικές συγκεντρώσεις , στις οποίες εμφανιζόταν φρεσκοξυρισμένος και ντυμένος με ακριβά κοστούμια και αξεσουάρ, θυμίζει πλέον… ερημίτη μιας άλλης εποχής. Φορώντας ταπεινά και έχοντας αφήσει πυκνό μούσι, ο φανερά αδυνατισμένος σε σχέση με το παρελθόν κ. Λαυρεντιάδης μοιάζει να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της φυλακής, το οποίο φαίνεται πως επηρεάζει συλλήβδην τους συγκρατούμενούς του, ανεξαρτήτως αν βρίσκονται στη VIP ή στις πιο… χαμηλής κοινωνικής διαστρωμάτωσης πτέρυγες.

 Επιπλέον, στο εν λόγω στιγμιότυπο ο -κλειδί στην υπόθεση της “Proton Bank” κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, όπως άλλωστε και ο έτερος με τον οποίο συνομιλεί, γεγονός που καταδεικνύει την ιδιαίτερη προσοχή με την οποία χειρίζονται οι αρμόδιοι το θέμα της υγείας του. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το ύφος και των δύο κατά τη διάρκεια της κουβέντας, αφού, όπως διαφαίνεται και από τη του σώματος, συζητούν κάτι πολύ σοβαρό, που πιθανώς σχετίζεται με το χαρτί που έχουν ανάμεσά τους.

parapolitika

Ο Λαυρεντιάδης με μούσι και καροτσάκι

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: