Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο τον πρώτο επιτυχόντα της Ιατρικής Αθηνών

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρώτο επιτυχόντα στην Ιατρική Αθηνών, Γιάννη Ιατρού.

Ειδικότερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός κάλεσε τον μαθητή προκειμένου να τον συγχαρεί για την εξαιρετική επίδοσή του στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Με 19.753 μόρια ο Γιάννης Ιατρού πέρασε πρώτος στην Ιατρική Αθηνών.

Ο αριστούχος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, αναφέροντας πως μελετούσε περίπου πέντε ώρες την ημέρα ενώ έκανε και ιδιαίτερα μαθήματα. Στις πανελλαδικές εξετάσεις έγραψε σε ένα μάθημα 20 και στα υπόλοιπα… σχεδόν 20.

Το τηλέφωνο-έκπληξη του πρωθυπουργού

Ο ίδιος περιέγραψε τη στιγμή που του τηλεφώνησε από το προσωπικό του τηλέφωνο ο Πρωθυπουργός για να τον συγχαρεί. «Τη στιγμή που ερχόμουν εδώ, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. -«Κυριάκος Μητσοτάκης», μου λέει. Έπαθα σοκ. «Αλήθεια;» του είπα. Μου έδωσε συγχαρητήρια για την επίδοσή μου αλλά εγώ ήμουν σοκαρισμένος, δεν μπορούσα να πω πολλά».

Ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, τον ρώτησε πώς απέκτησε ενδιαφέρον για την Ιατρική, ζήτησε να μάθει τους στόχους του για το μέλλον και του ευχήθηκε «καλή αρχή» στη φοιτητική ζωή που ξεκινά για εκείνον σε λίγες ημέρες.

“Μου ήρθε σαν αστροπελέκι”

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, ήξερα ότι τα έχω πάει καλά, αλλά μου ήρθε σαν αστροπελέκι σήμερα», είπε ο Γιάννης για την επιτυχία του, μιλώντας στο δελτίο του Open.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: