Ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί δε μπήκε στο Survivor 3

Όταν έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει και φέτος τρίτος κύκλος του Survivor, από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν από τους διάσημους ήταν εκείνο του Κώστα Καραφώτη. Άλλωστε, το όνομα του τραγουδιστή είχε ακουστεί και για τον προηγούμενο κύκλο. Ενώ παίζει και σε κάποια σενάρια, σε περίπτωση που η παραγωγή του παιγνιδιού θελήσει να το ενισχύσει με διάσημους παίκτες προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Κώστας Καραφώτης για πρώτη φορά μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το αν θα μπει στο Survivor 3 και αποκαλύπτει ότι ήταν να πάρει μέρος σε αυτό, αλλά η συμμετοχή του ναυάγησε.

«Δεν θα μπω στο Survivor γιατί πέρα από το ότι τρέχουν πολλά πράγματα αυτή την περίοδο, δεν έγινε κάτι επιπλέον για να πάω. Είχε γίνει συζήτηση από την πλευρά της εταιρείας, είχαν κάνει κάποιες επαφές με την παραγωγή εκεί και είχε μείνει σε ένα στάδιο πριν αποφασιστεί ότι δεν θα μπουν επώνυμοι. Βέβαια ήθελα να πάρω μέρος. Με τη δική μου σύμφωνη γνώμη έγινε η πρόταση. Είχα μπει και στη διαδικασία προετοιμασίας. Όλη αυτή η διαδικασία, επειδή ήταν χρονοβόρα, με “έφαγε” λίγο μέσα μου. Δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα στην αρχή. Τώρα έχω στοχεύσει στη δουλειά μου, οπότε ακόμα και αν με καλέσουν δεν θα πάω. Δεν θα έμπαινα στο Survivor για μια – δυο βδομάδες», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: