Ο κόσμος υποφέρει και πεινά

«»Ο κόσμος υποφέρει και πεινά», που λέει και το τραγούδι, και αυτό το ξέρουμε και δεν το αμφισβητεί κανείς» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη, όπου επισκέφθηκε την έκθεση Zootechnia.

«Απ’ την άλλη η κυβέρνηση έχει κάνει μια συμφωνία και έχει υλοποιήσει το 1/3 της. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις η άλλη πλευρά να είναι πολύ αυστηρή με τους Eλληνες και να λέει: «Οι Ελληνες μας κοροϊδεύουν», ενώ οι Ελληνες και προσπαθούν και υποφέρουν. Αυτός που δεν κάνει αυτά που πρέπει, είναι ο γραφειοκρατικός μηχανισμός της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σχολιάζοντας το κλίμα που έχει δημιουργηθεί λόγω των συνεχών καθυστερήσεων στο κλείσιμο της αξιολόγησης, ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι «η αβεβαιότητα σκοτώνει τη μικρή και μεσαία επιχείρηση και βέβαια πολλαπλασιάζει τα άγχη των ανέργων που αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει διέξοδος.

Εμείς καλέσαμε τον κ. Τσίπρα να μην σκέφτεται μόνο το κομματικό του επιτελείο και την πελατεία του, αλλά να σκεφτεί την ελληνική οικογένεια, κυρίως τους μικρομεσαίους και τους ανέργους.»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας για το το θέμα των αγροτικών μπλόκων υπογράμμισε ότι «Οι αγρότες έχουν τα δίκαια τους αλλά πρέπει επιτέλους να βρούμε ένα τρόπο συνεννόησης και έξω από τα μπλόκα», ενώ τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός αντιπροσωπευτικού οργάνου όλων των αγροτών και κτηνοτρόφων που μέσα απ΄αυτό θα πιέζουν για λύσεις και θα συνομιλούν με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση καθώς «Δεν μπορεί κάθε φορά η χώρα, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι να ταλαιπωρούνται στο δρόμο για να κερδίσουν ψίχουλα από μια κυβέρνηση».

Τέλος ερωτώμενος για τη στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών ανέφερε ότι «Μας ξαφνιάζουν οι απαιτήσεις κάποιων δανειστών. Δυστυχώς όμως, υπεύθυνος και αυτός που πυροδότησε την απειλητική αυτή συμπεριφορά κάποιων δανειστών είναι ο κ. Τσίπρας»

(?)

Πηγή: lykavitos.gr - politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: