O Κορονοϊός χτύπησε και αυτήν την Εβδομάδα Μόδας…

Μπορεί οι Εβδομάδες Μόδας σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι να ολοκληρώθηκαν μέχρι τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, παρόλο που σε αυτήν του Μιλάνου εκ των υστέρων έγινε γνωστό πως σημειώθηκαν κρούσματα με άτομα που νόσησαν από τον Κορονοϊό, αλλά από ότι φαίνεται από εδώ και μετά -και για όσο χρειαστεί- δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία αντίστοιχη οργάνωση. Η «Mercedes-Benz Fashion Week Australia» μόλις ανακοίνωσε το ότι ακυρώνεται η Εβδομάδα Μόδας του Σύδνεϋ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Μαΐου.

Μέσα από τις ανακοινώσεις του επίσημου διοργανωτή της, IMG, έκανε γνωστό πως μετά από συνεννόηση με τον Οργανισμό Υγείας της Αυστραλίας δεν μπορεί να παρά να ακυρώσει ένα event που θα συγκέντρωνε παραπάνω από 500 άτομα σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Η φετινή θα ήταν η 24η Fashion Week για την Αυστραλία και ο ΙMG δεσμεύθηκε πως θα γιορτάσει αυτήν την επέτειο έστω και ετεροχρονισμένα με τους εορτασμούς που της αξίζουν.
O Κορονοϊός χτύπησε και αυτήν την Εβδομάδα Μόδας...
Photo Credit: ΑP IMAGES
Δεν είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που αναβάλλεται/ ακυρώνεται λόγω Κορονοϊού στην Αυστραλία που μετράει ήδη 400 επιβεβαιωμένα κρούσματα και πέντε θανάτους από τον COVID-19. Τη Παρασκευή που μας πέρασε έγινε γνωστό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως δεν θα διεξαχθεί ούτε το Αυστραλιανό Fοrmula Ένα Grand Prix, αλλά ούτε και το Φεστιβάλ Μόδας της Μελβούρνης. Όταν ο πλανήτης ξεπεράσει τον κίνδυνο και επανέλθει στην κανονικότητά του όλες αυτές οι εκδηλώσεις θα βρουν τόπο και χρόνο διεξαγωγής… μέχρι τότε πατάμε όλοι το pause και συνεχίζουμε να φερόμαστε υπεύθυνα!
 MET Gala και Κορονοϊός: Πώς η πανδημία επηρέασε τη διοργάνωση

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: